Skocz do zawartości

blokada stron do linkowania w SWL

Dextii

Rekomendowane odpowiedzi

Nie używam SWL do linkowania strony pozycjonowanej, a ktoś linkuje z SWLi rotacyjnych i statycznych moją strone ;/ strona co prawda z dnia na dzień pnie się w górę, ale wiadomo jak to się może skończyć :|

Moja propozycja dla właścicieli SWL by wprowadzić blokade stron do linkowania, czyli robimy autoryzację strony po przez wrzucenie pustego pliczku o danej nazwie na serwer ... tak by nikt poza nami do tej strony nie mógł linkować.

Moja propozycja dla właścicieli SWL by wprowadzić blokade stron do linkowania, ....

Taka blokada nie zostanie wporadzona w e-weblink.com

ps. zapewnie twoje strony są linkowane wg tego przepisu https://www.seoparty.net/news/artykuly/wste...jonowania_stron

jak poszukasz znajdziesz taki fragmen:

Gdy strona po dwóch miesiącach naszego pozycjonowania osiągnie jakieś pozycie a nie są one zadowalające napierdzielamy w nią z SWL np z e-weblink.com i cały top30 żeby zatrzeć ślady naszego pozycjonowania które to jak wiemy jest zakazane przez Google

Marketing internetowy dla firm

edit:

Gdy strona po dwóch miesiącach naszego pozycjonowania osiągnie jakieś pozycie a nie są one zadowalające napierdzielamy w nią z SWL np z e-weblink.com i cały top30 żeby zatrzeć ślady naszego pozycjonowania które to jak wiemy jest zakazane przez Google

no może i to być.

A dlaczego nie zostanie taka blokada wprodadzona ? co niby system na tym miał by stracić ? może jakieś argumenty ? a nie w stylu 'nie bo nie...'

A pomyśl.

Teraz można linkować swoją stronę z systemu i Google z tym nic nie zrobi, bo nie wie czy to właściciel linkuje czy np. konkurencja.

Jakby dodanie linku w systemie wymagało weryfikacji, to Google zaczęłoby banować za linki przychodzące z SWL, bo przecież skoro masz linki to musiałeś ty je dodać.

Linki przychodzące podobnież nie szkodzą, nie szkodzą o ile nie pochodzą z jednej lokalizacji albo od jednego właściciela domen. Tak podaje google,

Podaj mi źródło tej informacji.. gdzie google to podaje?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Gdzie podaje a czytałem na blogu -- goolarz bodajrze :0, ale znam to z doświadczenia. Mówią

Nigdzie na tej stronie nie znalazłem tego, że Google (ani Kaspar) podało, że

".... o ile nie pochodzą z jednej lokalizacji albo od jednego właściciela domen."

innych wypowiedzi nie czytałem bo to nie Google.

Więc jak jest Google to podaje cz też nie, jesli podaje to prosze o przykład, chodzi mi to to co wyboldowałem.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Gdzie podaje a czytałem na blogu -- goolarz bodajrze :0, ale znam to z doświadczenia. Mówią

[quote]https://www.google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=67aad57dc33fb00e&hl=pl[/quote]

Osobiście jestem ostrożny co do wypowiedzi googlarza. Ten człowiek albo nie do końca wie co się dzieje w firmie dla jakiej pracuje albo też celowo sieje zamęt by wzbudzić dezorientację u jak największej liczby osób. Nie jednokrotnie już informacje przez niego podawane okazały się nieprawdziwe. M. inn pisał nie jednokrotnie o tym że nie są filtrowane strony które nieetycznie dopala konkurencja ze spamów, a jedynie te które sami linkujemy s shetowych swli czy w ogóle swli. Ciekawe tylko skąd to google wie że to konkurencja a nie my sami dopalamy strony swlem ? Zdarzało się więcej takich gniotów od Pana googlarza więc jak mówię byłbym ostrożny co do jego wypowiedzi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie wiem jak to napisać żeby przeszło przez cenzurę na forum...

używasz chrome czy google toolbara + logujesz się na SWL z tej przeglądarki + używasz jakichkolwiek narzędzi google z tej samej przeglądarki -> google wie że to ty linkujesz a nie ktoś inny

używasz chrome czy google toolbara + logujesz się na SWL z tej przeglądarki + używasz jakichkolwiek narzędzi google z tej samej przeglądarki -> google wie że to ty linkujesz a nie ktoś inny

a co z innymi? :>

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności