Skocz do zawartości

problem z wordpressem i cachowaniem

artur2345

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zainstalowałem blog na wordpressie, jednak mam pewien problem. Gdy napiszę komentarz jako zwykły czytelnik (niezalogowany), to nie pojawia się on na stronie (jakby nie został w ogóle dodany)

Jednak gdy zaloguję się jako admin, to widzę ten komentarz pod postem i tak samo jak napiszę komentarz jako admin, to wszystko działa.

Można prosić o jakąś pomoc?

ustaw żeby komentarze były odrazu publikowane;)

Ustawienia>Dyskusja>Zanim komentarz zostanie opublikowany

Zanim komentarz zostanie opublikowany Administrator musi zawsze zaakceptować komentarz

Autor komentarza musi posiadać co najmniej jeden zaakceptowany wcześniej komentarz

Nie, nie chodzi oto. Może troszkę źle napisałem.

Przeniosłem wordpressa na nowy serwer i teraz jest problem. Na starym wszystko super działało, a teraz po zwykłych przenosinach coś jest nie tak.

Tego komentarza zwykłych userów, nie trzeba akceptować, bo on jest tak jakby już dodany, tylko mam wrażenie, że zwykli userzy nie widzą najnowszej wersji strony, a admin widzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności