Skocz do zawartości

weteo.pl

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem!

Chciałbym zaprezentować wam, nowy katalog stron - https://www.weteo.pl Silnikiem katalogu jest nowa wersja PHP Link Directory v4.0. Skórka katalogu została wykonana niemal od podszewki. Jaki jest efekt: każdy widzi :-)

Fajnym (tak mi się wydaje) ficzerem jest to, że anchor który prowadzi do waszych stron (ale tylko na stronie ze szczegółami) jest otagowany... h1 :-) Myślę, że gdyby ktoś zechciał linkować swój wpis to może mu coś nie coś pomóc :-)

Katalog jest od tygodnia linkowany. Katalog dodany już do spisu mara (co zaowocowało 20 wpisami ;-) ). No i oczywiście katalog jest już zaindeksowny.

Gdybyście mieli jakieś problemy, błędy czy sugestie, nie krępujcie się i piszcie tutaj :-) Mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłem i wszystko będzie działało od początku tak jak należy.

Pozdrawiam was,

Zuy

P.S: Już wkrótce możecie spodziewać się jeszcze jednego potworaka :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Skrypt jak zresztą napisane na górze to Php Link Directory v4. Szczerze powiedziawszy - nie, nie myślałem :-) Może jak znajdę chwilę czasu to coś przy nim jeszcze podłubię i dodam jakieś funkcjonalności.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

no no phpld 4.0 dużo lepsze ja korzystam z darmowej 2.2 powiem że bardzo przyjemny dla google skrycik moja jedna uwaga w szukaniu zaawansowanym wprowadził bym polskie wyrazy :) Oczywiście lodują tam też moje stronki :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Hah :( Cieszę się, że komuś podoba się moje logo :) siedziałem nad nim chyba z 30 min w GIMPie :-)

BTW: Nie spodziewałem się takiej nawałnicy nowych stron :P Coś czuję, że ten katalog szybko przebije https://www.wwwsieci.pl w ilości dodanych stron :-)

Po takiej nawałnicy seokatalogów nareszcie inny, w sumie się dziwie, że w Polsce tak mało jest katalogów na tym skrypcie...

Sam już dodałem troszkę stron i dodam jeszcze więcej, bo widzę akceptacja szybka :(

Nie przyzwyczajaj się do szybkiej akceptacji ;-) Jak się już trochę uspokoi to będzie gdzieś 2-3 razy dziennie :( Na razie siedzę w PA i tylko odświeżam, dodaje, odświeżam, dodaje :-)

Nie no żartuje.. jest w regulaminie powiedziane, że w dni robocze akceptacja jest w max 24h :)

• 2 tygodnie później...

Chciałbym przypomnieć o katalogu :) Muszę nadmienić również, że zmiana którą zaproponował __malyTM_ została wprowadzona! Mam nadzieję, że umili wam to korzystanie z katalogu :-)

Co do polskich znaków w adresach, to będę musiał siąść i przeklikać wszystkie kategorie i zmieniać ręcznie... więc to odkładam na później ;-)

Katalog bardzo ładnie się zaindeksował, linków też doszło... czekać tylko na PageRank update i będzie cacy ;-)

Pozdrawiam i życzę wysokich pozycji :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności