Skocz do zawartości

weteo.pl

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi się Twój kolejny projekt. Miło, że w razie uchybień przy katalogowaniu podchodzisz do sprawy indywidualnie i nie traktujesz osoby korzystającej z Twojej bazy przedmiotowo. To sobie cenię. Poza tym zgrabny, zadbany i inny od reszty. Widzę, że złapał już trochę BL'ek. Gratuluję i życzę powodzenia w budowaniu katalogu, oby służył jak najdłużej :) .

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 2 miesiące temu...

Hej,

Kupilem ten skrypt i mam do Ciebie pytanie.

Czy moglbys mi podeslac tlumaczenie na polski i ewentualnie podpowiedziec jak zrobic zeby phpld wyswietlal poprawnie polskie znaki. Ja poki co mam krzaczki.

Druga sprawa - linki SEF gubia u Ciebie polskie znaki - masz jakis pomysl jak temu zaradzic? Moze skozystalbym: )

Polskie tłumaczenie jest robione przeze mnie. "Oryginalne" tłumaczenie to zwykłe przejechanie angielskiego langa przez translator :/ Ja przetłumaczyłem jedynie front-end. To raz. Problem z polskimi znakami w adresach leży gdzieś pomiędzy plikami generującymi je a bazą MySQL. Sam do końca nie wiem, bo programista to robił który już niestety nie pracuje.

Polskie znaki... hmm... w którymś pliku się to zmieniało, ale nie pamiętam teraz w którym :)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Polskie tłumaczenie jest robione przeze mnie. "Oryginalne" tłumaczenie to zwykłe przejechanie angielskiego langa przez translator :/ Ja przetłumaczyłem jedynie front-end. To raz. Problem z polskimi znakami w adresach leży gdzieś pomiędzy plikami generującymi je a bazą MySQL. Sam do końca nie wiem, bo programista to robił który już niestety nie pracuje.

Polskie znaki... hmm... w którymś pliku się to zmieniało, ale nie pamiętam teraz w którym :jezyk1:

hej poradzilem sobie

a plik jezykowy - byla by opcja zebys go gdzies wystawil do pobrania? (albo za ile bys mi go popchnal :D

Mihauu, nie wiem w czym problem... po wejściu w link który podałeś wyżej, otwiera się formularz dodania, z wybraną kategorią "Katalogi płatne". Zapewne serwer miał akurat czkawkę (a zdarza mu się, zdarza) i był jakiś problem z komunikacją katalog<=>mysql.

Dzięki za pozytywną ocenę :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności