Skocz do zawartości

Dobry tani hosting

lamacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem zmuszony przenieś swoją stronę na jakiś hosting, swoje poszukiwania zacząłem od przejrzenia paru ofert jednak jak się okazało kiedy myślałem, że znalazłem już coś dla siebie nagle na jakimś forum czytam o wadach tego hostingu. Pisze dlatego na forum z prośbą aby pomóc mi wybrać jakiś dobry i tani hosting. Chce na niego wrzucić CMS i forum IPB plus może jeszcze coś w przyszłości, strona generuje jakieś 40-50 tyś UU miesięcznie ale sądzę, że liczba ta się będzie zwiększać coraz bardziej. Baza danych w sql zajmuje 110 mb.

Z tych ofert, które sam znalazłem najbardziej podobają mi się ovh.pl (ale podobno tutaj jakieś limity pojedynczej bazy), linuxpl.com (ale tutaj podobno usuwają strony bez powodu :) ) oraz hekkonet chociaż nie sądzę, by ten hosting dał rade pociągnąć stronę w opcjach za 100-200 zł rok, no i trochę drogo.

Proszę o jakieś rady, może być coś w USA czy gdzieś poza PL :P

Szablon SimpleSEO do SEOKatalog

jeśli chodzi o tani hosting to ja polecam iswift(link w mojej stopce).

na plus:

cena,

szybkość działania

i naprawdę dobry support (niezależnie od pory regują w mgnieniu oka)

na minus: zdarzały się jakiś czas temu chwilowe pady serwera ale od dłuższego czasu działają już stabilnie.

Sprawdź ich, pogadaj z supertem może coś z tego będzie.

hekkonet chociaż nie sądzę, by ten hosting dał rade pociągnąć stronę w opcjach za 100-200 zł rok, no i trochę drogo.

Dlaczego uważasz, że nie pociągniemy Twojej strony ? Daj się skusić na test aby potem ewentualnie coś wybrać.

Podaj też dla innych parametry oraz widełki cenowe w jakich poszukujesz usługi.

Dlaczego uważasz, że nie pociągniemy Twojej strony ? Daj się skusić na test aby potem ewentualnie coś wybrać.

Podaj też dla innych parametry oraz widełki cenowe w jakich poszukujesz usługi.

Ze względu na to, że teraz mam trochę mało kasy wybrał bym serwer medium/medium + transfer miesięczny to tylko 20GB i obawiam się, że przekroczę ten limit, na mojej stronie jest sporo multimediów. A może się mylę i 20gb dla strony z cms i forum przy 40 tyś UU miesięcznie to wystarczająco dużo?

Proszę innych o jeszcze jakieś propozycje.

Szablon SimpleSEO do SEOKatalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności