Skocz do zawartości

Coraz lepsze jaja:)

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoni do mnie Pani (nr zastrzeżony) i ok 30 sek. mówi mi o potędze wyszukiwarki Google (już się uśmiechałem). Potem prosi mnie o wpisywanie frazy (oczywiście w google) "eventy mazowieckie". Wpisuje. Pani każe mi odszukać adres rekomendowanefirmy.pl/ (sa na 8 miejscu co Pani uważa za szczyt możliwości dzisiejszych super serwisów jaki ona reprezentuje:D - "8 miejsce ale 1 strona!").

Za jedyne XX (nie dosłyszałem bo Pani dzwoniła chyba z uczelni - straszny harmider) umieszczą mi wpis itp itd. Pytam się "Po co mi to?" - na to Pani "bo dajemy możliwość umieszczenia 15 słów kluczowych, które się zaindeksują". Na pytanie co da mi indeksacja słów kluczowych Pani się wyłącza...

Lubię Eniro, PF, PKT i inne takie wciskacze ale ta Pani pobiła wszystkich:D Jeśli do Was będą dzwonić proszę o relację:)

to jak ze spamem w mailach

wydawać by sie mogło jaki jest sens wysyłać miliardy takich samych reklam

wystarczy że jedne promil łyknie a już sie opłaca

Srednia z populacji nie zrozumie i dotrze do niej tylko to co ma przekonać do zakupu

naprawdę to wygląda tak: firma pozycjonerska robi usługę w firmie ktora zajmuje się pozyskiwaniem klientów, czyli panie telefonistki dzwonią z z kiążki Panorama firm i czytają ofertę z kartki lub wyuczony fragment z szkolenia następnie jak klient wyrazy zainteresowanie klient jest dostarczyny do firmy pozycjonerskiej

Marketing internetowy dla firm

A dzwoniąca pani ma z tego %

Taki biznes.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności