Skocz do zawartości

Zarobki z adsense na darmowym hostingu.

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
jeśli chcesz zarobić to musisz najpierw zainwestować...

To żeś mnie rozśmieszył... sorry ale ja nic nie zainwestowałem i mam w miesiącu (liczę ostatni miesiąc) po przeliczeniu na złotówkę około 200zł. Wypłacam sobie raz na 3 miesiące. Wszystko osiągnąłem czytając ze zrozumieniem fora o pozycjonowaniu. Pewnie wy tzn. większość? co nie którzy? zarabiają zdecydowanie więcej ale pytanie jakie macie staż w porównaniu do mnie :D

Wydaje mi się, że 1 rok czytając fora o pozycjonowaniu można zarobić na waciki nie wydając przy tym ani złotówki. Ja siedzę ponad pół roku i jestem zadowolony...

Jestem ciekaw ile zarabiają wymiatacze: Zgred, Ptak i Michał (chyba powinno być w niektórych nickach zamiast "a" znak "@")...

Z tego co pamiętam Ptak'a pytałem się o radę w pewnej kwestii dotyczących pewnych fraz a już dziś dałem radę wy pozycjonować te dwie frazy do top1.

Wszystko dzięki zagranicznym forom. Dlatego moja rada nie uzależniać się tylko od polskich for.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności