Skocz do zawartości

301 z nowej na stara domene czy nie zaszkodzi?

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

mam 2 domeny, stara + nowa. firma miala zmeiniac nazwe itd, nowa juz zaczelem pozycjonowac ale wkoncu wszystko zostało po staremu. czy ustawienie 301 z nowej na stara doemene nie pogorszy pozycji starej?

orientuje sie moze ktos jak dziala dokladnie 301:

czy domena ktora ma ustawione 301 przekazuje tylko swoja moc, czy rowniez licza sie anchory itd , jezeli nowa domene pozycjonowalem na fraze xxxxxxx, stara domena nie byla pozycjonowana pod ta fraza to czy po ustawieniu 301 stara zacznie pod ta fraza pojawiac sie wyzej???

nie wiem własnie:) dlatego pytam, moja wiedza na temat 301 to wielkie zero:) w jednym z poprzednich artykulów czytalem o roznicowanie anchor, itd itd m.in że jeden achor nie moze przekroczyc 50% wszystkich prowadzacych do danej postrony, jak to sie ma w przypadku 301, czy sa sumowane??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności