Skocz do zawartości

Katalogi, precle ale co potem ?

Mar_Dal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kuli Ty na swojej stronie oferujesz pozycjonowanie ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

tak https://yeh.pl/cennik.html powaliło mnie to "Z pewnością słyszeli Państwo o rozliczaniu pozycji "za efekt". Tak naprawdę jest to rozwiązanie służące wzmocnieniu sprzedaży usług i ogłupieniu klienta. Kiedy agencja pozycjonerska określa swoją stawkę za efekt to w rzeczywistości nie jest pewna swoich umiejętności, często zbywa klienta, wpisuje na listę oczekujących i każe czekać z podpisaną umową na 12 miesięcy."

Kurcze przekonałeś mnie - płacenie za efekty to głupota :)

Hehe, ten cennik tworzył dobry specjalista, płacę 999 zł netto, za 3 frazy, i nie mam żadnej gwarancji. Nawa firmy: "Firma reklamowa", a NIP, REGON ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@Arkaszka taka jest polityka firmy, jeżeli się z nią nie zgadzasz to nie zostaniesz klientem. Mam doświadczenie, jestem pewien swoich umiejętności więc nie dam się oszukać przez byle cwaniaka. Przypadek dodania do kolejki i zbywania klienta znam od swojego znajomego. JA wkładam w firmę klienta PIENIĄDZE i nie dam sie puścić z wałami, tak jak u mnie nie będzie paniki z powodu zmiany algorytmu z pingwina na kozła albo żyrafę- nie wiedziałem nawet że coś się zmieniło w algorytmie. O takich głupotach jak zmiana pandy albo pingwina albo nie wiem co to tylko tu piszą.

@gerdi nie ma NIP-u ani REGONu bo w PKT gdzie się pozycjonujemy nie potrzeba takich danych do reklamowania się. Nawet w takiej firmie jak cylex (polecam -solidna firma!!) nie kazali zamieścić

Ponieważ się nie znacie usuwam linka ze swojej stopki- jest tu zbyt dużo osób robiących stronę www albo seo za dobrą flaszkę- ja do nich nie należę. Iść na flaszkę z prezesem z agencji to jedno ale robić za flaszkę to poniżej kosztów...

cennik jak cennik, żądasz ile chcesz, to wolny rynek ale argumentacja mnie powaliła, ach ci biedni klienci na kolanach błagający przez 12 miesięcy o podpisanie umowy.

A to wszystko dlatego ze firmie pozycjonującej nie chce się pracować aby po osiągnięciu efektów dostać swoje pieniądze ;)

he he tak mi się pokojarzyło flaszka przed Sylwestrem - fajna sprawa, będzie ciepło i zabawa.

Ok koniec OT, zgadzam się z początkującym, że temat archiwum oraz, że niesie sporą dozę wiedzy, ale w międzyczasie się sporo pozmieniało więc jak na dzień dzisiejszy wyglądałaby odpowiedź na postawione przez autora pytanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności