Skocz do zawartości

publiker

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie programu publiker. Czy jest możliwość wykupienia u kogoś np. 1 punktu czyli usługi dodawania do katalogów 1 strony tak jak to jest z adderem ( na allegro można kupić punkty na katalogowanie np. 1 strony za ok 10 zł). Jeżeli tak to czy ma ktoś na sprzedaż kilka punktów ? Jaka jest cena za jeden punkt ?

Pozdrawiam

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Dla jednego projektu jeszcze taniej i skuteczniej niż zakup oprogramowania będzie zlecenia katalogowania :blush:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bez przesady z takimi cenami - jak chcesz to napisz do mnie dam Ci za FREE (ale sam sobie musisz utworzyć projekt nie mam niestety czasu na tłumaczenie co i jak)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kolega pyta o usługę jak w Adder 5 tam się zakładało konto i klient sam sobie ustawiał wszystko więc raczej on ma zamiar to zrobić - na wszelki wypadek napisałem że ja się w to nie bawię

Co do ceny hmmmmm wysoka nie wysoka jak dla mnie za wysoka i nie adekwatna do jakości wpisów jakie oferuje publiker - ale to moje prywatne zdanie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wrzucasz nie tam gdzie masz stronę(y), a tam gdzie serwer wytrzyma to ustrojstwo i możesz katalogować strony, które są na innych maszynach, na tej samej, to nie przeszkadza :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności