Skocz do zawartości

Mundial 2k10, jakie macie typy

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli ma się rozumieć udało się wygrać konto? :)

Jeśli chodzi o pytanie slawus, to sądze, że nowy temat w pogaduszkach byłby dobrym rozwiązaniem. Jednak załóż go, z określonymi kryteriami i okresem do którego można się zgłaszać i podawać swoje typy. Bo temat w Konkursy jest zbyt nisko, aby zainteresowało się nim więcej osób.

Podaj mecze które typujemy, poda punktacje i jedziemy z koksem.

PS - dave84 - powiem Ci że masz nosa, ale było też w tych typach dużo szczęścia :) Gdyby nie niespodziewane wyniki i duża doza szczęścia mielibyśmy ten sam wynik. (vide - nowa zelandia, japonia). Zdziwił mnie tylko typ na Algierię, który nie pasowal do reszty świetnych typów!

tak, te osoby co wymieniłem wygrały, o 2 za dużo ale niech będzie moja strata ;)

nie da się ukryć, kilka osób walczyło do końca, mam nadzieje że w 2 rundzie będzie też ciekawie i jeszcze więcej uczestników.

ale mam prośbę, jakbyś mógł załóż temat, punktacja taka jak była, kolejne 16 meczy, niestety o 4 rano mam wyjazd i wypadało by się trochę przespać,

a im wcześniej pojawi się temat tym lepiej.

jeżeli ktoś się spóźni z typowaniem to po prostu jego strata, mecz zaczęty nie wolno typować, 3 najlepszych otrzyma konta z dedykowanym IP,

PS jak dave84 poda typy to nie zrzynać na żywca ! :P

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

ilgesu Algieria źle nie grała, tylko ta czerwona kartka;/

W eliminacjach byli przed np. Senegalem czy Egiptem, więc słabi nie są.

To te konta już wygraliśmy? Bo jeszcze 2 mecze został chyba...

Yeden wiem wiem... mój post jest po prostu przesycony ironią :D

Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Szwajcaria pokazała jak się gra w defensywie. Znalazła prosty sposób na Hiszpańskie gwiazdki: zagrać ostrzej, pokopać troszkę po nóżkach, a do tego nie atakować chaotycznie tylko czekać na ruch rywala. Nie ukrywajmy pomógł im trochę Angielski sędzia i wcale nie dlatego, że źle gwizdał tylko dlatego, że pozwalał na ostra grę w defensywie z która Hiszpanie nie mogli dać sobie rady.

Piłka nożna to piękny sport :D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności