Skocz do zawartości

Mundial 2k10, jakie macie typy

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SiMooN, to wycie syren, o którym piszesz to wspomniane przeze mnie vuvuzele czyli trąbki. W RPA nie umieją inaczej kibicować jak tylko dymać w te trąbki. Nie słychać przez to normalnego dopingu, a i piłkarze mają problem z komunikacja między sobą.

A kiedy i z kim gramy jakiś mecz? No na pewno nie na tym mundialu. Mało tego... podejrzewam, że na następnym też nie.

No mnie tez te ich trabki wkurzaja. Jak zreszta wiekszosc swiata. Reporter w tv mowil, ze zatyczki do uszow kosztuja ok. 40zl, a juz nie mozna ich dostac w calym miescie. Myslalem, ze beda tak trabic tylko jak RPA gra, ale nie musza na kazdym meczu... W ogole trzeba byc troche porabanym, zeby caly mecz stac i dmuchac w trabke - no ale to Afryka, dzika :)

Wylalem troche swoje zale :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

widzę że doskonale sobie wszyscy poradzili z rozpoczęciem drugiej rundy,

wygląda na to że jestem potrzebny tylko aby konta dla zwycięzców aktywować :)

apropo zwycięzców I rundy: proszę na pw podać login, mail i aktywuję konta, skoro nikt nie składał żadnej reklamacji co do wyników.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności