Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

W przeciwieństwie do poprzednich głośnych projektów, takich jak Katalog SEOMOZ czy AliWeb, tym razem będzie wyjątkowo prosto i bez żadnych fajerwerków, ale za to zupełnie za darmo!

Przedstawiam nowy, całkowicie świeży Katalog Alib oparty na rewelacyjnym, ale bardzo mało popularnym w Polsce skrypcie Arfoo. Pracujemy nad nowym wyglądem katalogu, dodatkową funkcjonalnością oraz potężnym pakietem linków, które go wzmocnią.

Wszystkie dobre strony są w tym katalogu. Jeśli twojej tam nie ma - to znaczy, że wcale nie jest dobra. ;)

Możesz to zmienić, dodając ją już dziś! ;)

P.S. Podziękowania dla użytkownika artur_waw za udostępnienie spolszczenia skryptu.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Rejestracja pozwala na łatwe zarządzanie wpisami i lepszą kontrolę przez administratora - użytkownicy, którzy dodają sam spam mogą zostać jednym kliknięciem zablokowani wraz ze wszystkimi stronami, natomiast użytkownicy, którzy dodają wiele dobrych wpisów mogą w przyszłości liczyć na automatyczną akceptację, a także nie muszą podawać za każdym razem swoich danych, np. adresu e-mail, co przyśpiesza dodawanie wpisu.

Dla osoby dodającej 1 stronę rejestracja jest bezsensu, dla osób katalogujących masowo to przydatna rzecz - nie dogodzi się każdemu ;) według mnie powinien być wybór, albo rejestracja albo ciągłe przepisywanie kodu z obrazka.

Czym przejawia się rewelacyjność Afroo ? Nie znam tego skryptu, więc ciekawi mnie jakie są tam funkcje których brakuje w innych katalogach ?

Wiem, że mogę sobie ściągnąć i zainstalować, ale jestem ciekaw opinii fahofca.

rejestracja w katalogu powinna być co najwyżej "opcją" a nie koniecznością

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

absurd z tą rejestracją

szkoda na to mojego czasu

Rejestracja ma właśnie na celu pozwolić użytkownikom oszczędzić czas i dodawać strony znacznie szybciej! A skoro ktoś nie ma czasu na rejestrację, to tym bardziej nie będzie miał czasu na napisanie dobrego opisu i poprawne wypełnienie innych pól, więc to od razu eliminuje potencjalnych spamerów i pozwala utrzymać wysoką jakość zgłaszanych wpisów. :P

Czym przejawia się rewelacyjność Afroo ? Nie znam tego skryptu, więc ciekawi mnie jakie są tam funkcje których brakuje w innych katalogach ?

Wiem, że mogę sobie ściągnąć i zainstalować, ale jestem ciekaw opinii fahofca.

Skrypt jest bardzo rozbudowany, ma chyba więcej interesujących elementów niż popularny SEOKatalog. Funkcjonalnością przypomina wspomniany SEOKatalog, a bardziej może IndexU, tylko że jest zupełnie darmowy, co daje mu sporą przewagę nad dwoma poprzednimi. Przede wszystkim jest świetnie zoptymalizowany pod kątem SEO, ma przejrzysty i łatwy do modyfikacji kod, łatwo dostępne wszystkie potrzebne (i niepotrzebne) opcje. Polecam samemu przetestować.

Skrypt jest taki ekstra, hiper, ultra, mega fajny że trzeba ręcznie tagi wstawiać. Niejednego moderatora doprowadzi to do nerwicy.

To rzeczywiście jest niedogodność, ale jedna z bardzo niewielu.

rejestracja jest bezsensowna... jak miałbym się rejestrować na 100 katalogach żeby dodać jedną stronę to dziękuję

najlepszym wyjściem byłoby podawanie maila, a jak wpis się chce usunąć to jest opcja usuń i generuje się link, który idzie na maila

o takie coś się marzy :D

Katalog Stron Turystycznych - moderowany, tylko wartościowe, tamatyczne strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności