Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony a noindex główna i linki

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie. Powiedzmy tak zdobywam linki do swojej strony tylko dla strony głównej. Strona główna jest skonstruowana na takiej zasadzie że na niej dodają się nowe wpisy mojego bloga. Strona główna ma tag noindex/ follow - czy zdobywanie linków tylko dla strony głównej może być niebezpieczne i mogę na coś dostać filtra?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Co chcesz osiagnac takim manewrem?

Linkowanie tylko do strony glownej to blad / moze tez byc niebezpieczne, to zalezy od tego jak mocno i na ile fraz linkujesz

Noindex spowoduje, ze glowna zniknie z indexu

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

No to proszę zając stanowisko ostateczne - powiedzmy że do mojej strony prowadzi 10 000 linków z różnych serwisów te z mojej strony to tylko do strony głównej czyli te z 10 000, ludzi sami linkują tez podstrony ale to tak powiedzmy że 300 linków do innych stron tylko.

To co na górze strona index jest noindex ,follow

To jak będzie z moją stroną?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

To nie matematyka, ze mozna cos obliczyc na 100% i dac glowe za wynik.

Wiek domeny, wczesniejsze linkowanie, ilosc anchorow etc.. bez tych danych nie mozna nawet strzelac.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności