Skocz do zawartości

USA coraz mniej białe

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Dla tych którzy nie czytali wiadomości w tamtym okresie:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Karykatury_Mahometa

W PL za obrazę uczuć religijnych można co najwyżej dostać w zawiasach itd.

Autorzy tych rysunków ukrywają się po dziś dzień, wydawcy gazety otrzymują pogróżki, udaremniono też zamachy.

Świat ma inne problemy na głowie, także się o tym głośno nie mówi. Ale tutaj ta sprawa się ciągnie i co i rusz rozbrzmiewają nowe echa.

Sprowadzenie roli kobiet do zwierząt rodzących dzieci :sex: :

https://www.arabia.pl/content/view/291703/51/

bo jaką ona ma z tego przyjemność po wycięciu tego i owego ?

I choć proceder zakazany w UE, to co stoi na przeszkodzie żeby tata zabrał córeczkę na wakacje do dziadka ?

A teraz się zastanówcie co trzeba mieć we łbie, żeby tak okaleczyć swoje własne dziecko ?!

Mógłbym tutaj jeszcze długo pisać... Jako ex-punk byłem bardzo tolerancyjny zanim wyjechałem. Ale to co zobaczyłem zmieniło moje podejście...

W Polsce panuje zabobon i zakłamanie popychane przez kler, ale mimo wszystko kato-kler nie nawołuje do mordów i wojny i to jest ta mała, aczkolwiek istotna różnica.

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Islam, Judaizm i inne religie też nie nawołują do mordów i wojen, robią to ekstremiści i fanatycy, czasem upośledzeni lub zweichrowani umysłowo ludzie, którzy wykorzystują religię by móc się "pobawić" w oczyszczanie, nawracanie i inne bzdury.

Wszystkich fanatyków religinych z każdej wiary i każdego koloru, ich ekstremalnych przeciwników, powinno się zebrać w jednym miejscu, jakaś wyspa i zostawiś samych sobie, bez możliwości powrotu...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja stane w obronie _MaStErCoBrA_ - mam znajomych w Kanadzie, ktorzy mieszkaja tam albo od urodzenia albo od wielu lat i tez tak uwazaja jak on np. strach jest spojrzec na kogos o innym kolorze skory lub innej religi, bo jak jestes bialy to zaraz posadzi Cie o jakas dyskryminacje rasowa / kulturowa itp. W dodatku wszyscy Ci 'obcy' malo robia, zyja w wiekszosci jakis slamsach, a strasznie sie panosza i walcza o coraz to wieksze przywileje dla siebie.

Z tego, co od nich slyszalem to jakby tak bylo w Polsce to tez bym sie pewno denerwowal i glosil mniej tolerancyjne poglady.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Dobrze mówisz zakręcony :-)

//

Carnagge: to wydaje mi się jest problem bezradności władz i nieumiejętnemu zachowaniu w stosunku do imigrantów. Za bardzo zluzowali. W takim USiA jest mieszanka wedlowska a mimo to nikt się tam (przynajmniej jakoś głośno) nie domaga praw do noszenia np Chust w szkołach. Jak nie pasuje to albo się żegnamy albo zamykasz się i żyjesz dalej.

Po prostu kraje w których jest dużo gadania muszą siać taką propagandę, żeby mieć później możliwość ogarnięcia bałaganu jaki same sobie zrobiły.

Być może nie znam do końca tematu bo żyję w Polsce a tu oprócz Cyganów, Wietnamczyków czy Ukraińców nie ma raczej imigrantów, ale z obserwacji widzę, że media robią swoje...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

A dzieje się tak nie przez to, że przez wieki, to biały człowieczek rościł sobie prawo do bycia panem świata tylko dlatego, że miał farta wyskoczyć z białych lędźwi i być wyznawcą jedynej słusznej wiary? Każdy maprawo do swoich poglądów, ale nikt nie ma prawa do bycia lepszym tylko dlatego, że jest biały, czarny, różowy i wyznaje Jahwe, Myszkę Micki, czy innego Boga :sex:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A dzieje się tak nie przez to, że przez wieki, to biały człowieczek rościł sobie prawo do bycia panem świata tylko dlatego, że miał farta wyskoczyć z białych lędźwi i być wyznawcą jedynej słusznej wiary? Każdy maprawo do swoich poglądów, ale nikt nie ma prawa do bycia lepszym tylko dlatego, że jest biały, czarny, różowy i wyznaje Jahwe, Myszkę Micki, czy innego Boga :sex:

Dlaczego wiekszosc krai europejskich jest bogatych a kraje afrykanskie maja jeszcze plemiona ? Dlaczego niektore kraje sie rozwinely a niektore nie ? Moze zapytam inaczej, dlaczego to wlasnie w Europie i Ameryce gdzie zamieszkiwali w wiekszosci ludzie biali, dokonano swiatowych odkryc, wynalazkow i innych codow techniki ?

Niekoniecznie koloru, znam ludzi ktorzy sa innego koloru z ktorymi chetnie sie przywitam bo przedstawiaja soba jakies wartosci, ale mentalnosc wiekszosc ludzi wyznajacych islamjest zacofana, dlatego jest jak jest. Czy uwazasz ze (profet mahomed cyz jakos tak) robil slusznie wkladajac swojego czlonka pomiedzy uda Aishy wowczas 6cio letniej ? Wiekszosc islamistow uwaza ze tak, bron boze sie sprzeciwic.

Dlaczego wiekszosc krai europejskich jest bogatych a kraje afrykanskie maja jeszcze plemiona ? Dlaczego niektore kraje sie rozwinely a niektore nie ? Moze zapytam inaczej, dlaczego to wlasnie w Europie i Ameryce gdzie zamieszkiwali w wiekszosci ludzie biali, dokonano swiatowych odkryc, wynalazkow i innych codow techniki ?

Poczytaj troszkę o wynalazkach Chińczyków, to zobaczysz, że ta oni te wynalazki znali już kilkaset lat wcześniej.

No to jak TY nie masz nic do chińczyków to mogę już spać spokojnie :-) Świat wreszcie zazna spokój :-)

cobra, czy Ty słuchasz jakiegoś on-lineowego streamu Radia Ma-Ryja?! :sex:

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności