Skocz do zawartości

USA coraz mniej białe

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

...Czy uwazasz ze (profet mahomed cyz jakos tak) robil slusznie wkladajac swojego czlonka pomiedzy uda Aishy wowczas 6cio letniej ? Wiekszosc islamistow uwaza ze tak, bron boze sie sprzeciwic.

Mahomet nie był Bogiem, był prorokiem i wkładał w wieku 9 lat, a nie 6, co oczywiście nie sprawia, że robił dobrze.

Pogadaj sobie z takimi islamistami normalnymi co o tym sądzą, a nie z fanatykami, czy z kolegami co "wiedzą", co sądzą inni. :sex:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie i musze Wam powiedziec ze nie jestem bardzo wierzacy, ale jesli ktos narzuca mi religie i przykazania czegos czego nei chce, musze bronic swojej i o nia walczyc a nie udawac ze nic sie nei dzieje i byc tolerancyjny. A jesli wy jestescie zdania ze moje poglady sa nietolerancyjne to wynika to z tego ze wy jestescie nietolerancyjni dla mnie :sex: ta cala tolerancja itd to jedna wielka sciema dla dalszego rozprzestrzeniania islamu . Islam to stek bzdur, nikt nigdy mnie nie przekona i zadne klamstwa i zwierzenia pojedynczych grup islamskich ktore sa w kraju mniejszoscia ze niby wstydza sie za swoich rodakow w innych krajach.

@zakręcony nie pisalem ze byl bogiem ale byl prorokiem (cos ala Jezus dla nas), podaj zrodla tego ze ona miala lat 9. Zapewne chcesz napisac teraz abym ja je podal, ale ja nie musze, ja pisze to co wiem albo to co slyszalem a jesli chcesz to podwazyc to prosze o podanie zrodel.

Sugerujesz abym pogadam z kims normalnym, ja nie mam do czynienia ze studentami z dobrych rodzin i racjonalnego spojrzenia na swiat. Ludzie ktorych mijam na ulicy sa zwyklymi parobkami ktorzy przyjechali z nikad bez butow i jezdza najnowszymi markami samochodow smiejac sie kazdemu w twarz i krzyczac "fu*k Belgie", jesli Ty nadal twierdzisz ze ja sie myle i moje poglady sa nienormalne, to chyba najwyzszy czas przejechac sie do jakiegos miasto europejskiego, ktore zalane jest tym syfem.

Aisza, a jak by to nie było przekonujące, to masz od kogoś kto nie lubi Islamu

Nie znasz Islamu, nie znasz i swojej wiary... Jezus nie był prorokiem i napewno nie byłkimś ala prorok...

- Reklama -

e tam rozmyśliłem się.. proszę o usunięcie bo szkoda czasu i nerwów na takie dyskusje

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

... jesli Ty nadal twierdzisz ze ja sie myle i moje poglady sa nienormalne, to chyba najwyzszy czas przejechac sie do jakiegos miasto europejskiego, ktore zalane jest tym syfem.

Są ludzie w Belgii (rodowici Belgowie) i innych europejskich miastach, którzy za taki syf uznają takich jak Ty i nie chodzi o poglądy, a o to, że jesteś emigrantem :sex:

@gielo, prorokiem był w/g żydów, islamistów i może jeszcze kogoś, w/g mnie był synem Bożym

- Reklama -

Islam to stek bzdur

Tak jak każda inna religia teistyczna.

Co np. powiesz o tym:

"Oto ja do ciebie, góro Seir, a wyciągnę rękę moję na cię i uczynię cię spustoszoną i pustą. Miasta twoje zburzę, a ty pusta będziesz a poznasz, żem ja Pan! (...) Obrócę cię w krew, krew ma cię ścigać. Ponieważ nie nienawidziłaś krwi, krew ma cię ścigać. Górę Seir zamienię w pustynię i pustkowie i wygubię na niej wszystko, co się tam rusza. Pagórki twoje pokryję trupami, na twych wyżynach, na twych dolinach, we wszystkich parowach padać będą pobici mieczem. Uczynię cię wieczną pustynią, miasta twoje staną się już nie zamieszkane i poznacie, że Ja jestem Pan"

@kotfryc - niegdzie, ale wtrąciłem to, by pokazać, że są rzeczy, które mi też przeszkadzają, mało tego, są to te same rzeczy, ale nie dopisuję do nich ideologii, wyznania czy koloru :sex:

@Master - zadaj pytanie to tym, którzy tak o Tobie myślą, a sa tacy i dla nich nie ma znaczenia, że Ty pracujesz, ma znaczenie to, że jestes emigrantem ;)

- Reklama -

Czy uwazasz ze (profet mahomed cyz jakos tak) robil slusznie wkladajac swojego czlonka pomiedzy uda Aishy wowczas 6cio letniej ? Wiekszosc islamistow uwaza ze tak, bron boze sie sprzeciwic.

A czy wiesz ile miała lat nasza królowa Jadwisia, jak ją pyknął jakiś Wilhelmem z dynastii Habsburgów? Nie wiesz?

Miała wtedy 5 lat! I to wszytko za zgodą a nawet pomysłem chrześcijańskich władców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności