Skocz do zawartości

USA coraz mniej białe

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A czy wiesz ile miała lat nasza królowa Jadwisia, jak ją pyknął jakiś Wilhelmem z dynastii Habsburgów? Nie wiesz?

Miała wtedy 5 lat! I to wszytko za zgodą a nawet pomysłem chrześcijańskich władców.

Wilhelm miał przy tych wstępnych zaślubinach 8 lat. Jak to sobie wyobrażasz fizycznie?

Nie wiem jak rozumiesz "pykanie", może popytaj starszych kolegów :)

To, że Ty sobie tego nie wyobrażasz nic nie znaczy.

Wkładanie penisa między uda Aishy to pedofilstwo?

Bardzo się cieszę iż mój ojciec to prosty człowiek po zawodówce a nie taki inteligent jak Ty :)

Pedofilia - stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym

W czasach, o których tu mowa, dzieci dojrzewały o wiele, wiele wcześniej.

Zwróć uwagę, że oba przypadki mają charakter kontraktu ślubnego a nie uciech miłosnych.

Gdzie jest więc tu pedofilia?

Panowie w każdej kulturze były wzloty i upadki, my mamy swoje krucjaty, polowania na czarownice i wiele inych rzeczy, które nie przystoją normalnym ludziom... My jemy ziemniaki, a chińczycy ziemniaki dają świniom... My mamy hitlera inni czerwonych kmerów...

Masterowi przeszkadza islamista bo nie pracuje i rząda coraz to wiekszych praw, mi przeszkadza nierób, który wymaga niewiadomo czego... Jemu przeszkadza meczet islamistów, mi budowla, która powstała koło mojego domu, czy w miejscu gdzie był park... Niby nie ma różnicy, ale jak nie będzie bezrobotnych islamistów, a meczet nie powstanie, to mi islamista nie będzie przeszkadzał, a jemu (być może się mylę) będzie, bo nadal będzie islamistą...

I sorry Mster, nie chodzi mi o Ciebie personalnie, a o Twoje poglądy :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a to w Niemczech:

Ej tych auslander to od razu do gazu , przecie oni mowili na tym filmie ze bili Schlesisedeutscher czyli Niemca z Slaska czyli naszego karlusa... kuzwa Adolfa H. trzeba!

To jest właśnie bardzo nie dobrze - nie ma wymiany genów, doświadczeń, charakterów, kultury, wiedzy - kisimy się we własnym sosie.

Dokladnie ale lewactwu tego nie wytlumaczysz

Nie mówię Ci co masz robić. Problem(że tak to nazwę) jest w tym, że jesteś młody. Uwierz mi, że Twój światopogląd (mam nadzieję) zmieni się i będziesz się tego kiedyś wstydził. Sam osobiście uważam, że religia jest tylko machiną do kontroli ludzkości. Jednakowoż nie pozwolę aby ktokolwiek w mojej obecności dzielił ludzi na Białych (Lepszych) i kolorowych (gorszych). I nie obchodzi mnie czy ten kolorowy jest Muzułmaninem, buddystą czy zielonoświątkowcem.

Co do emigracji islamistów do Europy: żyjemy w takim świecie, że każdy może mieszkać wszędzie. Nie obchodzi mnie sytuacja religijna np. we Francji - skoro sobie z nią nie radzą to znaczy, że gdzieś jest u nich problem. Wiem natomiast, że w Polsce problemu nie będzie bo - mów co chcesz - Polacy SĄ tolerancyjni na inne religie (na homo też tylko jest nagonka w mediach). Tak było 500 lat temu i jest teraz (nie licząc idiotów z bojówek faszystowskich/nacjonalistycznych).

Kolejna sprawa, to napędzanie nienawiści przez media... fakt - czasem imigranci przesadzają ale wygląda to tak:

Zbierze się 100 osób, wyśle pismo, że chcą biegać w chustach. Rząd się nie zgodzi i jadymy z propagandą że "w tym kraju tępią inne religie!"

Widac ty tez jestes mlody i glupi ,a na dodatek lewy, wiesz co? powiedz to w Arabii Saudyjskiej ze mozesz mieszkac gdzie chcesz i gwarantuje ci ze nie dozyjesz dnia w ktorym to wypowiesz. Wiem cos bo bylem w Egipcie i widzialem jak to jest!

Jetsem mlody owszem, ale mieszkam w Belgi od ponad 9 lat i wiem jak sytuacja ise tu przedstawia, nie chce aby z Europy zrobiono Afryke, ludzie przyjezdzajacy z tamtad sa prymitywni, kolezanka z klasy mojego kolegi byla lesbijka, a ze rodzina byla muzulmanska (honor rodziny hanbila) wezwali jakiegos "znachora" ktory mial z niej wypedzic demona ktory nie zawladnal, w rezultacie zmarla w skutek braku tlenu i miala liczne poparzenia na ciele poprzez wrzatek ktorym zostala polewana przez "znachora". Bylo w gazecie, ci ludzie to zakala dla calego swiata. Nie bede sie juz wypowiadal bo nie widze sensu przekonywac kogos do swoich racji. A jesli chodzi o moj swiatopoglad, on sie nie zmieni bo on sie uksztaltowal na doswiadczeniach i przezyciach z tymi ludzmi o ktorych wlasnie pisze.

Polakom ktorzy chca byc tolerancyjni bo swiata nie widzieli tylko TV to nie wytlumaczysz jak to wyglada niestety... lewactwo powinno sie plewic

Nie wiem skąd _MaStErCoBrA_ pisze, czy gdzie ma kumpli, ale to że może nie potrafi dobrze tego ubrać, nie znaczy że źle gada.

W Danii jest to samo ;)

Otóż to, sam lepiej bym tego nie ujął ;)

Jako ex-punk byłem bardzo tolerancyjny zanim wyjechałem. Ale to co zobaczyłem zmieniło moje podejście...

W Polsce panuje zabobon i zakłamanie popychane przez kler, ale mimo wszystko kato-kler nie nawołuje do mordów i wojny i to jest ta mała, aczkolwiek istotna różnica.

Ja tez bylem tolerancyjnym idiota jak wyjechalem do RFN a po 2 latach mi sie odechcialo bo to juz nie sa Niemcy to jest Turkland, bardziej Niemieckie jest nasze Opole niestety...

Dobrze, ze Polska jest na tyle zacofana, ze tutaj nikt nie chce przyjezdzac (no prawie nikt), a raczej wszyscy chca robic OUT :(

Byś się zdziwił bo Niemcow przybywa na Śląsku i to w bardzo szybkim tempie, sam byś się zdziwił... bo oni mówią że tutaj jest im lepiej niż w BRT (Bundes Republik Turkey) nazywanym przez poprawnych politycznie BRD.

Minęły czasy inkwizycji, konkwisty, palenia czarownic, przeminą więc i takie zachowania. Ważne jest właśnie to, by ludzi innych wyznań czy koloru skóry nie izolować, nie poniżać, nie stawiać się wyżej od nich, tylko czasem próbować zrozumieć i przyjąć ich motywy.

Problemu emigrantów nie demonizowałbym, gdyż prędzej czy później muszą się oni zasymilować. Martwiłbym się bardziej dyktatem pewnych grup religijnych w krajach arabskich, gdzie religia zastępuje politykę i stanowi prawo.

Trzeba z tego jednak wyciągać wnioski. Ciekawe jak wyglądałoby życie w Polsce, gdyby prezydentem był ojciec dyrektor, premierem ksiądz Jankowski, ministrami Marek Jurek, arcybiskup Józef Michalik i inni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności