Skocz do zawartości

Zmiana tokena - przeciw automatom!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam katalog, około 80% to wpisy z automatów. Chciałbym umieścić własny i jeden rysunek w jpg, np. na którym będzie pytanie i odpowiedz będzie trzeba podać w odpowiednie pole.

Czy to da rade automatom? Moim zdaniem chyba tak...

I co trzeba zrobić aby taka (pewno prosta modyfikacja dla osób znających PHP) dodać?

Mam katalog, około 80% to wpisy z automatów. Chciałbym umieścić własny i jeden rysunek w jpg, np. na którym będzie pytanie i odpowiedz będzie trzeba podać w odpowiednie pole.

Czy to da rade automatom? Moim zdaniem chyba tak...

I co trzeba zrobić aby taka (pewno prosta modyfikacja dla osób znających PHP) dodać?

w php to podpinasz juz gotowe skrypty z captcha - raczej kazda ma plik z instrukcja instalacji

a jak chcesz dodac wlasny obrazek to zwykly formularz w html uzupelnij, dodajesz pole ktorego zawartosc jest potem sprawdzana, w kursach html znajdziesz przyklady formularzy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Sama zmiana captchy niekoniecznie załatwi sprawę. Istnieją skrypty do miniacza, które pomijają captchę.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności