Skocz do zawartości

IndexU Deluxe Unlimited Domain License

Dextii

Rekomendowane odpowiedzi

Stać cię na to ? ;> min. 38 zł za licencje ... pod spam ?

Jak kupisz Deluxe za 1350 zł, to przy postawieniu 100 sztuk płacisz 13,5 zł.

Z powiedzeniem, że parę osób potrafi kodować pod IndexU wstrzymałbym się. Każdy koder zakoduje skórkę pod system którego nawet zupełnie nie zna, jeśli jest dobry.

Z powiedzeniem, że parę osób potrafi kodować pod IndexU wstrzymałbym się.

W praktyce nie jest tak różowo jak Ci się wydaje.

Wiem co mówię :D

A Zgred wie co pisze ;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Ja nawet dostałem kupon na zniżkę 40%, ale nie kupiłem bo nie mam czasu zagospodarować dotychczasowych licencji.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

no ale tu kolega pisał że stawia spam na seokatalogu a nie na IndexU, a więc nie ma w seokatalogu nielimitowanej licencji więc musi płacić z 38 zł ;p

Wszystko zależy od tego co rozumiemy pod pojęciem spam - ja osobiście swoich katalogów nie zaliczyłbym do tego grona :D i myślę że podobnie myśli 99% właścicieli SEOKatów :P

A wracając do tematu - jest to prosta odpowiedź czemu nie ma wersji seokatalog unlimited i czemu już kilku klientom odmówiłem sprzedaży >100 licek ;)

A teraz wracam na mecz :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności