Skocz do zawartości

X + Y = 100 zł ;)

Wanderer7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

chciałbym stworzyć pewien plan działania, moje pierwsze podejście do Adsense..

Mam stronę internetową dot. aplikacji mobilnej oraz mam ową aplikację mobilną - załóżmy, że podpinam Adsense do jednego i drugiego - jak mam zdobyć informację ile osób musi klikać/oglądać te reklamy na stronie (X) a ile oglądać je w telefonie w aplikacji aby dziennie dawały mi 100 zł? Chce się dowiedzieć aby zrobić plan z poprzeczką postawioną na odpowiedniej wysokości..

Może są jakieś narzędzia do tego?

Dzięki za odpowiedzi

według moich statystyk żeby zarobić 25 EUR dziennie musiałbyś mieć około 15 tysięcy wyświetleń (CTR powyżej 5%)

Wedlug moich musisz miec 2,500 wyswietlen.

jest to tak zlozone, ze ciezko okreslic w ciemno. Sam musisz takie staty przeprowadzic. Tak czy siak sam zauwazam spadki czy wzrosty i nie da sie ich przewidziec. JEdynie srednia mozesz wyciagnac. Inna kwestie, ktora zauwazylem, ze im wieksza liczba uu tym zarobki spadaja.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności