Skocz do zawartości

AdWords = oszustwo? 2000 zł w dzień

frifruph

Rekomendowane odpowiedzi

Coś musiałeś zle przeczytać... Wrzuc screeny następujących miejsc:

- Podsumowanie grupy reklam w kampani

- listę słów kluczowych

- ustawienia kampani dot. Budżetu

Bez tego możemy się tylko domyślać co jest... Prawdopodobne powody:

- automatycznie ustawione stawki w połączeniu z bardzo wysokim budżetem

- posłuchałeś google co do stawek i ustawiłeś po 1zł na hasło (tu też duży budżet dzienny)

I jeszcze kilka innych...

Jeżeli dostanę dostęp do konta to z chęcią zrobię Tobie tę kampanię... Za free, (no prawie, ale o tym na pw) :)

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kupon 250 PLN to też delikatna ściema ... możesz z niego skorzystać jeśli aktywujesz konto w AdWords - aktywacja 20 PLN, co by było weselej nie przyjmują wpłaty poniżej 40 PLN ;d

40 PLN x ilość firm która skorzysta = niezły dochód ;]

To idealny przykład na te całe rewolucje google "masz pan kupon i sie baw" ...

Sorry, to idealny przykład na głupotę własną. Adwords ma bardzo bogatą pomoc, z filami wideo włącznie.

Jak ktoś nie ma pojęcia, nie chciało mu się poczytać ani obejrzeć i stwierdził "przecież to proste" to taki jest efekt.

Nie tylko w adwords zresztą - tak jest w każdej dziedzinie jesli nie masz o niej pojęcia.

Zgadzam się ale google za wszelką cene stara sie pokazać "patrzcie to takie proste" a okazuje się, że dla większości osób wcale to takie proste nie jest (i tu rola dla agencji).

Zanim ja ruszyłem z pierwszą kampanią w życiu czytałem, oglądałem i jeszcze raz czytałem i oglądałem i tak przez 3-4miesiące... Po co?

Aby uniknąć takich sytuacji jak teraz i móc prowadzić skuteczne kampanie klientom.

A na marginesie...

Google pisze "AdWords - to proste" po to wlasnie, aby wyłudzić kasę od takich osób jak założyciel tematu, taka mała manipulacja

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Gość Krzysztof Cichocki

Wystarczy klikać dalej, dalej - ale trzeba też czytać. W AdWords jest wszystko opisane, bogate learning center i masa artykułów w sieci. Metoda prób i błędów kończyć się będzie zawsze takimi skutkami, a wystarczyło się odpowiednio przygotować.

Moja siostra, która nie ma za wiele do czynienia z internetem (sprawdzić/wysłać/odebrać pocztę i czasem zajrzy na swoją stronę i powie co jej pozmieniać) potrafi sobie sama poprawnie skonfigurować kampanie Adwords, więc widać, że interfejs jest dobrze przystosowany do początkujących użytkowników, i trzeba chyba w ogóle nie czytać podanych informacji żeby coś źle zrobić...

Nie wiem jak to możliwe - Twoje zdanie tutaj mocno narusza wiarygodnosc AdWords. Uzywam go od ponad roku i z czyms takim sie nie spotkalem. Co mam zatem myslec ze dopisano Ci do konta 1300 zł - podaj przyczynę, dlaczego te klikniecia byly nieprawidlowe. Moze i ja bede mogl sie ubiegac o zwrot czesci srodkow.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności