Skocz do zawartości

Katalog.Gniotek.com

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zapraszam do zapoznania się ze starszym już katalogiem:

Przyjmujemy wyłącznie wartościowe strony, które wnoszą coś dobrego do polskiego internetu. Dodawanie typowego zaplecza pozycjonerskiego, które jutro dostanie SWL to strata czasu i pieniędzy.

Poniżej trochę darmowych kodów, w różnych miejscach o różnych porach będzie można spotkać dodatkowe kody.

Gdyby ktoś chciał hurtowo, proszę o kontakt ;)

gniotkowo1

gniotkowo2

gniotkowo3

gniotkowo4

gniotkowo5

gniotkowo6

gniotkowo7

gniotkowo8

gniotkowo9

gniotkowo10

gniotkowo11

gniotkowo12

gniotkowo13

gniotkowo14

gniotkowo15

gniotkowo16

gniotkowo17

gniotkowo18

gniotkowo19

gniotkowo20

gniotkowo21

gniotkowo22

gniotkowo23

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Ok moderacja skończona. Słuchajcie, jeżeli dodajecie katalog stron, nie przyjmę kolejnego tytułu "katalog stron", podajcie dłuższe nazwy, ewentualnie z adresami - to samo tyczy się każdego wpisu, jak fotografia ślubna, czy nawet firmy pozycjonerskie. Samo "pozycjonowanie stron" nic nie mówi, tytuł ma być jasny i kojarzony od razu z konkretną firmą.

Te zasady dotyczą wpisów za kody gratisowe. Jeżeli ktoś płaci, wysyła SMS, bądź przelewem - ja poprawiam, tak żeby było ekstra.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności