Skocz do zawartości

wordpress i Cannot modify header information - headers already sent by

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pojawił mi się taki problem, że ciągle wyskakuje mi komunikat: "Cannot modify header information - headers already sent by". Zaczęło mi się tak dziać jak zainstalowałem wtyczkę: wp-feedlocations.

Wyłączenie wtyczki nie pomogło. Wyłączenie wszystkich wtyczek nie pomogło. W chwili gdy je wyłączałem wyskoczył mi również ten sam komunikat.

Nie wiem już co mam zrobić. Szukałem na internecie rozwiązania ale niestety nic mi nie pomogło.

Ponowna instalacja WP raczej nie wchodzi w grę :D Ma nadzieję, że do tego nie dojdzie.

Macie może jakieś pomysły co może być przyczyną tego błędu ??

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Plik index.php musi się zaczynać bez żadnego znaku, nawet pustej linii przed <?php

<?php
// dobzre

<?php
// źle

"Przykładowo Notatnik w niektórych wersjach systemu Windows stara się wykryć kodowanie wielobajtowe. Jednak przy zapisie takiego pliku dodaje znacznik wykrytego kodowania. To z kolei może powodować, że niektóre skrypty (np. PHP) zostaną nieprawidłowo zinterpretowane i przestaną działać poprawni" -> https://pl.wikipedia.org/wiki/BOM

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wykasuj nie używane pluginy tam w komunikacie nie było jaka linia i jaki plik ?

wyłączyłem wszystkie i dalej pojawiał mi się błąd.

Jakiego edytora używasz ?

Notepad++

podeslij na pw login i haslo do ftp + adres url , to 30 s mojego czasu

wysłałem.

Plik index.php musi się zaczynać bez żadnego znaku, nawet pustej linii przed <?php

nie widzę, żebym miał jakieś znaki przez <?php

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja robiłam w Notepad++ Otwórz->wp-config.php->konwertuj na utf-8 (próbowałem również utf-8 bez BOM)->Edycja/Usuń spację na końcach linii->Patrzę czy nie ma spacji przed <?php ani po-> ZAPISUJĘ -> Wgrywam na serwer

Robiłem tak z plikami w których został wyświetlony komunikat "Cannot modify header information - headers already sent by". Nie pomogło mi to. Pewnie robiłem coś źle bo it_management naprawił to w mgnienia oku.

O7vVmZ7.gif

[standardowo klient z Usa za taki help placi $20-$30:D

Czyli mentalnie jestem bogatszy o 20-30$ ;) Drugie tyle i miałbym scrapebox'a ;)

Twoja okazała dobroć wróci do Ciebie prędzej czy później :(

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności