Skocz do zawartości

New Inspiration Studio

bocian83

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że nie podnosi ;p

Ale takie mam wrażenie ;p

I nie wiem czy to niegrzeczne określenie jest.

Co do popisu umiejętności ... od tego jest portfolio.

Z drugiej strony często strony w portfolio są pod dyktando klienta.

Ta strona ma zadanie w przejrzysty sposób zaprezentować ofertę - prosto i zrozumiale.

Pozatym wg. mnie tworząc stronę należy pamiętać do kogo ma trafić ... nie do końca zależy mi na klientach w przedziale 14-24 ;p

wojtecki1 - pokaż swoją :)

Jeśli usunąłbyś lewy gradient z fioletowego boksu to wyglądałoby dużo lepiej (tak aby w zaznaczonym prostokącie nie postępowało już rozjaśnienie).

Obszar%20roboczy%201_007.png

Niemniej popróbowałbym jeszcze z innym odcieniem fioletu (bardziej żywym).

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Czasem odnoszę wrażenie że to jakiś szablon i wszyscy z niego korzystają. Stronka nie jest brzydka ale podobnych stron jest całe mnóstwo, a agencja reklamowa powinna mieć jakieś oryginalne pomysły.
Koledzy dobrze Ci radzą i piszą na temat, a Ty wylatujesz jakimiś niekulturalnymi tekstami :D

Najbardziej mi się spodobało to:

wojtecki1 - pokaż swoją :D

To może niech kolega wcześniej przedstawi coś swojego ? Layout :D Kreatywne Studio Inspiration :D

Zdecydowanie lepiej się prezentuje ;) A niby to samo :)

Do autora wątku i właściciela (?) tejże agencji:

1. Wyluzuj i trochę kultury :) Nie potrzeba na tym forum "pyskatych"

2. Dałeś coś do oceny i uszanuj wypowiedzi wszystkich (nawet tych co negują) i albo się do nich dostosuj i zmień wypomniane albo uszanuj ich zdanie i je omiń.

3. Jak nie lubisz negatywnych opinii (a takie się zdarzają) to nie publikuj niczego.

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności