Skocz do zawartości

[sprzedam] puknij.net

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

na sprzedaż idzie kolejna moja strona, bardzo fajna zresztą ;)

puknij.net - kiedyś blog pisany, przez wszystkich,

obecnie zamknięty ze względu na duża ilość robotów i niepoważnych osób, które próbowały dodawać tam swoje spamy.

Zadbana strona, o sporej sile wewnętrznej ;)

Do strony głównej dodaję wszystkie subdomeny, na których znajdują się w pełni unikalne i ciekawe informacje.

Statystyki puknij.net wynoszą od 150 do 600(tajemnicze dni) odwiedzin dziennie.

Niestety obecnie nie mam potwierdzenia statystyk, ponieważ statpress, który je zliczał musiał zostać wyłączony.

Strona spokojnie się utrzymuje, zarabia na siebie trochę z AdSense, czasem były również kampanie AdTaily.

Domena przedłużona została ze trzy miesiące temu na kolejny rok.

Cena jaka mnie interesuje to 500zł,

ale sprzedam za 300 jeżeli będzie zdecydowany kupiec(zależy mi na szybkiej transakcji). Osoby zainteresowane negocjacją również zapraszam do kontaktu.

EDIT: Cena za puknij.net została obniżona do 300zł. Zapraszam do kontaktu, sprzedaż od ręki :(

E-mail: gniotek@gniotka.pl

tel. 723 65 12 12

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności