Skocz do zawartości

Cytr.us

Avreo

Rekomendowane odpowiedzi

Bo pewnie się już skończyły. :)

Avreo: A czy to, że gdy kliknę w "okienko reklamowe" w TOPie to nie jestem przekierowywany na promowaną tam stronę/stronę wpisu jest celowym działaniem?

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Kody które zostały nie działają ... można prosić o działający na PW ;>

Kodzik wysłany na PW.

Avreo: A czy to, że gdy kliknę w "okienko reklamowe" w TOPie to nie jestem przekierowywany na promowaną tam stronę/stronę wpisu jest celowym działaniem?

No właśnie to zauważyłem, w sumie nie wiem co jest nie tak, zrobiłem tak jak pisało na seo-design, czyli wgrałem pliki do js i powinno działać ;/

PA - Konfiguracja - Wygląd - Ustawienia dodatków - Link bezpośredni z boxu 'okienko reklamowe'?:

Pozdrawiam,

Mariusz

PS. Już wiem o co chodzi. Sprawdzę.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

kody się skończyły...kategoria nadal nie zaakceptowana hmm

co dziwnego dzisiaj jeszcze raz ją wpisałem i ten sam tekst...że moderator musi zaakceptować (w innych kat wyskakuje komunikat że już jest w bazie tylko nie została zaakceptowana)

ZBIERAM NA FELGI

sesje zdjeciowe fotograf wrocław

Która kategoria? Fotografia? Usunąłem, bo już jest taka: https://cytr.us/rozrywka/fotografia,p,86/

Działa poprawnie, tj. jak ktoś chce dodać drugi raz tą samą stronę otrzyma komunikat: Strona istnieje już w bazie - użyj opcji modyfikuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności