Skocz do zawartości

Inny katalog stron

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dodałem na setny i sto pierwszy wpis, staralem się jak umiałem aby był ładny opis.

Czy nie uważasz, że to jest o wiele za duże:

<meta name="description" content="Moderowany katalog stron. Witamy na stronie darmowego katalogu stron. Katalog jest moderowany i akceptuje jedynie unikalne opisy . W zamian w opisie można wstawić linki bezpośrednie do swoich podstron (można wstawić jeden link przy opisie minimum 200 znaków lub dwa linki przy opisie minimum 500 znaków). Zanim dodasz wpis do Katalogu przeczytaj poniższy tekst: 1. Przeczytaj Regulamin (regulamin) . Warto również poczytać to (wyroznij-sie) i to (reklama) . 2. Jeżeli brakuje odpowiadającej podkategorii - zasugeruj nową. 3. Rejestracja pozwoli ci edytować twój wpis w przyszłości. 4. Nie pisz tylko WIELKIMI LITERAMI lub tylko pogrubioną czcionką - to tak jak byś na kogoś krzyczał lub podnosił głos. A tego nikt nie lubi. 5. W polu "Opis Meta" wpisz krótką informację na temat zawartości swojej strony. Nie używaj tylko słów kluczowych (wpisanie samych słów kluczowych spowoduje wykasowanie ich przez Administratora - jak będzie miał dobry humor - lub całego wpisu). 6. Słowa kluczowe wpisz w polu "Metatagi". 7. Prosimy o dodanie na swojej stronie linka do naszej strony (nie jest to wymagane). Promując nas, promujesz siebie. 8. Jeżeli nie dostaniesz maila z informacją o dodaniu wpisu do katalogu w ciągu 2 dni - to najprawdopodobniej twój wpis został odrzucony ze względu na niezgodność z regulaminem." />

Google w stawi w opisie góra 20 słów.

Z tym opisem to mam pewien problem. Katalog jest na Joomli i module. Jak ten moduł jest na stronie głównej to w jakiś sposób treść ze strony przechodzi do description. Jest tak pomimo innych ustawień w panelu administracyjnym.

W każdym razie katalog w wynikach wyszukiwania na pozycjonowane frazy stoi nieźle.

EDIT:

Wpisy zaakceptowane. Ta strona o królikach trochę podpada pod zapleczową ale zaakceptowałem. Swoją drogą nie była 100 (ktoś inny dodał 100) ale dałem jej dodatkowego linka.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Co Ty kolego mówisz, strona zapleczowa - to serwis o zwierzętach będący w sieci od 10 lat, (5 lat była domena darmowa na Onecie) na tej stronie połowa dzisiejszych opiekunów uczyła się co to jest królik, poświęciłem temu kawałek swego życia - jedno z większych for o zwierzętach które założyłem www.krliki.fora.pl też nazwiesz zapleczową??? Ja Cię rozumie trudno pojąć, że ktoś robi coś bezinteresownie i pakuje w to jeszcze własną kasę. Nie każdy rozumie zwierzęta a tych co je szanują tak naprawdę jest niewielu.

Proszę się nie denerwować. Przecież dodałem stronę. A nawet dałem jej linka dodatkowego. Sugerowałem się linkami wychodzącymi ze strony. Ale ze względu na zawartość strony (wartościową treść) dodałem ją do katalogu.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności