Skocz do zawartości

Bazy forum

Mar_Dal

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tylko jak sie temu tak poprzygladasz, to dla googlebota stopki są poukrywane, albo z rel=nofollow, nawet profile mają czasami nofollow...

Robię sobie od jakiegoś czasu listę z dofollow (stopki i profile, bez ukrywania stopek przed botem G) i nie jest to takie proste jak by się mogło wydawać :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dokładnie, dlatego tak jak pisałem, tworzenie takiej listy trochę zajmuje, oczywiście każdy może samemu taką stworzyć, wszystko zależy jak kto ceni swój czas.

W ogóle temat ruszył z kopyta jak zaproponowałem sprzedaż listy, nagle sami dobrzy ludzie co za friko jakieś ochłapy rozdają

bunga bunga

Wiem, że nie takie proste. Trzeba znaleźć forum, znaleźć post z linkiem co nieraz też nie jest takie proste, sprawdzić kod. BTW zawsze się zastanawiałem co oznacza i czy na jakiś wpływ coś takiego przed kodem stopki <!--IBF.ATTACHMENT_712494--> i o co chodzi z tym ukrywanie stopki przed G, że nie ma jej w kodzie?

Zależy też o jaką listę ci chodzi 100 czy 500, czy tematyczne czy ogólne, ale jak przysiądziesz 2, 3 dni to całkiem sporo się ich uzbiera :)

... i o co chodzi z tym ukrywanie stopki przed G, że nie ma jej w kodzie?

Można powiedzieć, że jest to legalny cloaking, co innego dla Ciebie jest pokazane, co innego robotowi G :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dokładnie, dlatego tak jak pisałem, tworzenie takiej listy trochę zajmuje, oczywiście każdy może samemu taką stworzyć, wszystko zależy jak kto ceni swój czas.

W ogóle temat ruszył z kopyta jak zaproponowałem sprzedaż listy, nagle sami dobrzy ludzie co za friko jakieś ochłapy rozdają

były tu wcześniej posty ale jakaś dobra dusz skasowała posty między 14 a 16 dnia wczorajszego.

btw.: skoro masz liste 100 for to podaj jakieś 2-3m, tak jak ja to zrobiłem. Również posiadam listę około 50sztuk polski for, natomiast podałem 2-3 dla potomności, to co podałem oczywiście bokazuje się w backlinkach

A ja takie pytanko mam... w jaki sposob moge sprawdzac na forach czy linki z sygnatury tak jak np. powyzsze "zamulka" sa widoczne dla G tzn. ogolnie czy forum sie nadaje?

I druga sprawa, majac juz takie forum wystarczy napisac 1-5 postow z linkiem w podpisie czy im wiecej postow tym lepiej?

Kiedyś dodawałem ręcznie sygnatury na forach i zebrałem całkiem fajną bazę polskich adresów. Niestety gdzieś mi zniknęła ;(

Zainstaluj sobie SeoQuake, ustaw w Google 100 wyników na stronę i filtruj fora pod względem PR/backlinków.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@midus

1. widzisz w backlinkwatch, jeżeli idą zwroty z danego forum to masz jego linki, jeżeli nie to nie

2. Najepiej żeby to była w miarę interesująca dla ciebie tematyka forum, ja piszę około 50-100 w 7-10 dni i później co 2-3 tygodnie po 3-5 tak dla odświeżenia, można zawsze zmienić sygnaturkę, wujek G. akceptuje to jako aktualizacje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności