Skocz do zawartości

www.kgb-hacking.yoyo.pl - strona do oceny

tpsa

Rekomendowane odpowiedzi

Moja 2. próba stworzenia strony. Mam nadzieję, że lepsza ;-). Jeden tekst już jest, 2 następne są w przygotowywaniu.

Dotychczas szykowałem szatę graficzną i nie miałem czasu dać merytorycznych artykułów.

Strona poświęcona będzie bezpieczeństu komputerowym, programowaniu ;-)

Jednakże każde uwagi na temat wyglądu są bardzo pożądane (wszystkie, nawet te nie najlepsze ;-))

https://www.kgb-hacking.yoyo.pl

Software is like sex: it's better when it's free.

The only secure computer is one that's

disconnected from all networks –

especially power...

:aniolek: A co Putin ma romans z twoja matka?Bo widzę jakoś jego nie lubisz.KGB,sierp i młot.Masz jakieś dziwne skojarzenia.Domena zupełnie nie czytelniana,treść....Ogólnie to jak mówi kolega dawstaw masakra.

Po trzecie Rosjanie strasznie nie lubią jeżeli ktoś się naśmiewa z ich prezydenta albo premiera,jeżeli przypadkowo się dowiedzą to podejrzewam ze stronka zgaśnie:)

litości, są stronki z 98' i z 96' czytelne proste ale to jest koszmar, ale widziałem już gorsze rzeczy nie wiem czy ktoś natrafił na stronę rekinów zagłady tyle z nich zostało już bo stronka nie działa

tematem pasuje do kgb hosting, ale i tak TOP1 u mnie zajmuje https://www.sweetbrokacik.pl/ co prawda nie to samo co kiedyś ale też jest ok, nie ma to ja js na cały ekran typu śnieg itp

po 1

Sorry! This document can not be checked. dla validacji głównej strony.

dla: kgb-hacking.yoyo.pl/index.php?action=author

Validation Output: 17 Errors

w tym głownie pakowanie elementów blokowych do linowych :(

głebiej nie grzebałem.

np.

<li><div><a>....</a> </div></li>

to samo dla : h3

brak alt dla img

to tyle jeśli chodzi o html

co do css też nie jest poprawny nie mówię o bajerach jak zaokrąglone ramki w FF

ale Takie same kolory dla color i background-color według validatora ciekawe co bot google na to :)

"none" to nie kolor

podawanie kolorów jako grey(jak już to chyba gray powinno być) black itp. hmm lepiej już robić RGB() lub podawać hex

szablon strony okropny niepoprawny ze standardami okropny wygląd.

domena yoyo :) dzisiaj domeny na 1 rok są naprawdę tanie

nie dodasz tego do żadnego porządnego katalogu.

Nie oferuj czegoś na czym się nie znasz.

html/css to podstawa a coś chyba kolega się jednak nie zna. i na rynku raczej nie zawojuje...

chyba już poprawniejszy kod daje WYSIWYG.

Chyba poziom studiów informatycznych zatrzymał się w latach 90'tych.

Naprawdę polecam zaznajomienie się z podstawami.

hmm mail podany w czystej postaci spam cię czeka.

idąc dalej tym tropem to pewnie z ciebie taki proGRAMista i "hakier"...

Więc Tomku( imię wnioskuje z zawartości strony :( ) jeśli ruskie cie nie zjedzą to koledzy ze studiów pewnie to zrobią...

Jeszcze spora droga przed tobą, ciężka żmudna i ze szkłem rozrzuconym nań.

chyba że ktoś sobie jakieś jaja robi ze stroną...bo to się w głowie nie mieści.

nooby nie potrafią triforce, a ty?

▲

▲ ▲

litości, są stronki z 98' i z 96' czytelne proste ale to jest koszmar, ale widziałem już gorsze rzeczy nie wiem czy ktoś natrafił na stronę rekinów zagłady tyle z nich zostało już bo stronka nie działa
tematem pasuje do kgb hosting, ale i tak TOP1 u mnie zajmuje https://www.sweetbrokacik.pl/ co prawda nie to samo co kiedyś ale też jest ok, nie ma to ja js na cały ekran typu śnieg itp

Sweetbrokacik.pl moim zdaniem to celowe działanie:) czytałem i się uśmiałem ale najwięcej mi się podobała stopka "Lover Design By Burak" :)

Dotychczas szykowałem szatę graficzną i nie miałem czasu dać merytorycznych artykułów.

Widzę coś takiego i nawet nie mam ochoty tam zaglądać i pewnie nie zaglądnę. To jest jakby producent samochodów w reklamie podał, że zajęliśmy się karoserią ale brakło czasu na silnik i wmontowaliśmy ten z trabanta. Lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności