Skocz do zawartości

TradeDoubler wypłata

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno zapisałem się do TradDoublera i sobie go testuje. Dziś zainteresowałem się jak wygląda wypłata w tym systemie i chciałbym uzyskać potwierdzenie od doświadczonych "TD-wyjadaczy".

1) W ich pomocy wyczytałem, że TD wypłaca pieniądze po dwóch miesiącach z dołu. Tam jest przyklad z 2004 roku. Czy nadal tak jest?

2) Czy prowadzący Działalność Gospodarczą wydawcy nie wystawiają im faktur i wypłata idzie z automatu po przekroczeniu 150 zł (i ew. wyżej wzmiankowanych 2 miesiącach)?, czy też najpierw trzeba wystawić im fakturę.

eeee - TD wypłaca kase (w zależności od programu) nawet do roku czasu :) za oranhe i nerwoplusa kasy nie widziałem od hmm... grudnia zeszłego roku :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

podłącze się do tematu, czy istnieje jakieś wiarygodne źródło z którego można czerpać informacje na temat wypłacalności zysków z konkretnej kampanii ? właśnie o takie akcje jak oranhe mi chodzi bo słyszałem że pieniędzy nie ma a już kilka miesięcy po terminie, czy w przeszłości dużo było tego typu sytuacji ?

W TD zawsze byly opoznienia, ale dużo osób z nich korzysta, bo:

- maja duzo reklamodawców

- wypłacają kasę, nie pytając o dowód, papiery itp.0

- są dobre stawki

Myk polega na tym, aby dobrze dobrać sobie programy (te, które płaca w miarę terminowo i miec w zanadrzu dodatek w postaci tych, które sie spóźniają = tak działam)

jesli masz pytania odnosnie konkretnych programow, to daj znac co Cie interesuej

papieros, osoby z DG wystawiają im fakturkę ale jej nie wysyłają (tak jak w przypadku AS). Jeżeli chodzi o wypłacalność to trwa to dość długo :aniolek: Bardziej mogę polecić nasze nasze krajowe sieci afilacyjne :jezyk1:

Ja osobiście korzystam przede wszystkim z www.netsales.pl ( ew. mój ref https://server.netsales.pl/z/98/CD973/ :shout: ) i z adleader.pl (z tej sieci jeszcze nie wypłacałem pieniędzy).

W netsales są dość fajne reklamy i sieć jest jak najbardziej wypłacalna. A w adleader przede wszystkim jest fajna obsługa :)

Podsumowując, TD odchodzi do lamusa... ;P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności