Skocz do zawartości

Firma regionalna - zapytanie

beny_07

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

moja strona powstała jakieś 1,5 miesiąca temu. Przez ten czas pozycjonuje ją na tyle jak potrafie. Dodałem do najbardziej znanych katalogów i tych mniej znanych. Dane z my page rank.pl

moja www :

www.denex.pl

Pagerank :

0

Alexa Rank :

7,199,724

Katalog DMOZ :

Nie

Katalog Yahoo :

Tak

Backlinks Google :

0

Backlinks Yahoo :

40

Backlinks AltaVista :

40

Backlinks AlltheWeb :

39

Ilość podstron :

0

Wiek domeny :

brak informacji o domenie

Martwi mnie sprawa danych z google webmasters, gdzie w dziale "słowa kluczowe" pierwsze zajmuje

- kontakt

- denex

-oferta

- glowna

całkowicie nie takie co ja bym chciał, stąd pytanie, czy ktoś mógłby rzucić okiem na kod, na slowa kluczowe czy jest poprawnie.

Martwi mnie sprawa danych z google webmasters, gdzie w dziale "słowa kluczowe" pierwsze zajmuje

Nie zwracaj uwagi na to co pisze w oogle webmasters bo dobrze na tym nie wyjdziesz, rob stronę dla użytkowników nie dla google webmaster, podłącz sobie jeżeli nie masz jaką kolwiek statysytkę strony i patrz na słowa kluczowe w twojej statystyce

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności