Skocz do zawartości

[Praca] Podejmę się jako copywriter/asystent pozycjonera

Salek1989

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w dobie specjalizacji zdecyduje się porzucić swojego obecnego pracodawcę i zająć się czymś co może zaowocować doświadczeniem zawodowym. Dla studenta socjologii reklama jest bardzo istotna, nawet jeśli bezpośrednio nie wiąże się z opisywaniem danego produktu. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w tej dziedzinie to mogę tylko stwierdzić, że "jakieś" posiadam (Interesować się pozycjonowaniem zacząłem na początku roku 2007).

Mam kilka amatorskich serwisów, które reklamuję a kilka razy pozycjonowałem również strony dla klientów (chociażby z branży ubezpieczeniowej) z zadowalającymi wynikami. Jeżeli schodzimy na temat tego co mogę wnieść do firmy to z pewnością jest to wiedza na temat zabiegów pozycjonowania. Z SWL korzystam bardzo długo, stawiam zaplecze i zapełniam je zawartością, znam zasady linkowania, katalogowania oraz inne podstawowe aspekty. Dodatkowo dochodzi do tego umiejętność korzystania z wielu gotowych skryptów oraz znajomość podstaw HTML (Nie ma w tym stwierdzeniu fałszywej skromności, to są naprawdę podstawy). Grafiką za to nie interesowałem się nigdy, co jest jednak do nadrobienia.

Co do mojego stosunku do pracy : Obecny pracodawca wytrenował mnie w dziedzinie "całodobowej dyspozycyjności" jednak gdybym tym razem mógł uniknąć pracy w dni świąteczne, byłbym niezmiernie zadowolony. Biorąc pod uwagę charakter projektów przy których miałem do tej pory okazję pracować przywykłem do pracy w zespole, nawet bardzo licznym. Jeżeli chodzi o formę zatrudnienia, to z racji tego że brnę w studia jakakolwiek "umowa-zlecenie" byłaby dla przyszłego pracodawcy opłacalna. Oprócz tego posiadam również działalność gospodarczą, więc umowa na zasadzie Firma-Firma również jak najbardziej wchodzi w rachubę. Jestem jednak zainteresowany pracą tylko w obrębie stolicy.

W celu zasięgnięcia dodatkowych informacji (weryfikacja itp.), lub chociażby przesłania CV, można się ze mną kontaktować tymi drogami :

E-Mail : s.salkowski@o2.pl

GG : 785085

Pozdrawiam

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności