Skocz do zawartości

jak to możliwe ?

kookoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

może ktoś mi pomoże zrozumieć jak to możliwe, że na frazę agencja interaktywna poznan na 6 miejscu jest strona (thinkinteractive) która jest w 100% flash - nie ma nawet swfobject. Yahoo pokazuje do niej 7 linków zewnętrznych.

A fraza jest mocno oblegana, pod tą stroną znajduje sie duzo firm ktore pozycjonują swoje strony od wielu lat.

może mi ktoś pomóc to zrozumieć bo dla mnie to czarna magia i czuje sie oszukany ;)

Pozdrawiam

2 - domena ma FSB

nie ma czegoś takiego jak FSB

jest - tylko trzeba umieć to wykorzystać ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

robiliśmy cały szereg testów i wypadły negatywanie - dlatego twierdzę ze nie ma ale chętnie zobacze go na oczy

może ktoś mi pomoże zrozumieć jak to możliwe, że na frazę agencja interaktywna poznan na 6 miejscu jest strona (thinkinteractive) która jest w 100% flash - nie ma nawet swfobject.

ma pozycje miedzy innymi dzięki tej stronie amwin.pl bez zadnych 301 czy FSB

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

to on :P

jeśli tak, jest naprawdę niemożliwy ;)

FSB istnieje, moich pare domen z niego właśnie korzysta

co do nieuzasadnionej w opinii forumowicza pozycji strony...

cóż takie jest Google, nikt nie obiecywał że jest przewidywalny

a konkurs o pieninach to niby co wykorzystał ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hmm to przy okazji - gdzieś na forum znalazłem link do sprawdzania r301- jakiś spec może podać ten link gdzie to sprawdzę? Przydatne narzędzie a u mnie w zakładkach przepadło :/

Zgred - w konkursie to chyba wszystkie możliwości wykorzystano ;P

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Fresh Site Bonus ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności