Skocz do zawartości

Problem z słowem kluczowym

rmarduk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam nadzieje że nie zbesztacie mnie bo liczę na szczerą pomoc.

Mam taki problem chce wypozycjonować stronę na 1 wyraz robie linki na necie, dodaje do katalogów, zmieniłem kod trochę na stronie żeby lepiej Google łapało i nic. Nie mogę wymusić żeby Google złapało stronę pod słowo „hobby”. Choć w Google Webmaster Tools pisze że te słowo jest najważniejsze na stronie to jednak w wynikach wyszukiwania nie ma tej strony po wpisaniu danego słowa. Co ja robie źle a raczej co mogę zrobić żeby było dobrze ?

po pierwsze ilość stron w google na to zapytanie ma się nijak do trudności frazy

po drugie zacznij pozycjonowac się na tą frazę, nie znaczy że jest ona jakaś prosta ale też nie sądzę że też jakaś wybitnie trudna.

Oprócz optymalizacji swojej strony linkuj ją na tą frazę i czekaj miesiąc - dwa -3 miesiące a może ją zobaczusz w wynikach w czołówce

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

po pierwsze ilość stron w google na to zapytanie ma się nijak do trudności frazy

po drugie zacznij pozycjonowac się na tą frazę, nie znaczy że jest ona jakaś prosta ale też nie sądzę że też jakaś wybitnie trudna.

Oprócz optymalizacji swojej strony linkuj ją na tą frazę i czekaj miesiąc - dwa -3 miesiące a może ją zobaczusz w wynikach w czołówce

Mam głupie pytanie jak sprawdzić na którym miejscu jestem (jeśli w ogóle ) po wpisaniu danej frazy ?

Możesz w google wpisać frazę i ręcznie np przejrzeć np. 10 podstron pozycji google lub skorzystać z jakiegoś monitora pozycji

Mam głupie pytanie jak sprawdzić na którym miejscu jestem (jeśli w ogóle ) po wpisaniu danej frazy ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności