Skocz do zawartości

sklep internetowy magazyn faktury

LongTail

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym założyć sklep internetowy poszukuję rozwiązania które pomoże mi utrzymać porządek i pozwoli wydajnie pracować. Interesuje mnie cms dla sklepu internetowe który zawierałby w sobie moduł magazyn jak również moduł faktura. Jeśli chodzi o możliwości to w bazie zamierzam mieć ok 100-200 produktów więc raczej mniej niż więcej.

Zależy mi na obsłudze magazynu, nie koniecznie musi być to zintegrowane ze sklepem w postaci online, jeśli znacie dobre narzędzie offline do obsługi magazynu + faktury, prosiłbym o sugestie. Przeglądałem na allegro oferty ale jest tego sporo, od 50zł do 500zł i nie wiem na co się zdecydować. Opcje których wymagam to raczej standardowe. Powiedzcie czym ogólnie powinienem się zainteresować a szczegółów już sam się dowiem i wybiorę to co najbardziej będzie mi odpowiadać.

Jeśli chodzi o cms sklepu proszę o propozycje tych darmowych (zdaję sobie sprawę że nie będzie modułu magazynu) ale jeśli zdecyduję się na drugie rozwiązanie nie będzie potrzebny, i tych płatnych, oczywiście kwestie seo są ważne. Czy ma ktoś doświadczenie ze sklepem opartym na wordpressie ?

Znalazłem coś takiego w sieci jak SmodSklep: https://www.smod.pl/index.php?id=135 ? Czy warto postawić sklep na tym skrypcie ? Jak mógłbym wtedy poprawić przyjazne url bo widzę że tego tam brakuje.

Przeglądałem archiwum, ale większość wątków związanych z tym tematem ma po kilka miesięcy minimum jak nie kilka lat. Zależy mi na aktualnych rozwiązaniach.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, czekam także na uwagi poparte waszym doświadczeniem na co zwrócić uwagę przy tworzeniu takiego sklepu.

wstąpiłem na działo

tysiąc linków grzmiało..

Tylko nie jakieś masówki z allegro za 100 zł ! Jest kilka dobrych rozwiązań open source które są godne uwagi i na pewno lesze niż te z aglegro w cenie 50 - 500 zł

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panowie, być może źle mnie zrozumieliście, nie szukam skryptu sklepu na allegro, tam szukam tylko programu do zarządzania magazynem,

jeśli chodzi o sklep to prosiłbym o nazwy tych rozwiązań open source które są godne uwagi Mion, w grę wchodzi open source albo wykupienie licencji na skrypt, jeszcze raz pisze nie chcę i nie zamierzam kupować skryptu sklepu na allegro

wstąpiłem na działo

tysiąc linków grzmiało..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panie Kolego, takie tematy były już wiele razy przerabiane na tym forum wiec wystarczy poszukać.

prestashop - ten ma moduł dotpay, SEO, ale nie wiem jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa zakupów bez rejestracji konta.

zajrzyj na zstudio.pl :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie ma skryptów, które spełnią Twoje wszystkie wymagania.

Ideałem byłoby pisanie na zamówienie, ale to jest bardzo drogie i tak naprawdę nie warto.

1. Znajdź wszystkie dostępne na polskim rynku skrypty (wbrew pozorom nie jest tego tak dużo).

2. Przetestuj każdy, wart i nie wart Twoim zdaniem uwagi. Wymaga czasu, ale trzeba przez to przejść.

3. Zadaj pytanie autorowi/autorom dotyczące kosztów modyfikacji. Są bowiem firmy oferujące tzw. oprogramowanie dedykowane w niezłej cenie, ale jak dojdzie do szczegółów, to może się okazać, że oferta jest "pudełkowa" a za zmianę przysłowiowego przecinka płacisz kilkaset lub kilka tys. złotych.

Nie będę tu podawał nazw firm ale kilka takich wynalazków jest.

4. Wybierz skrypt najbardziej zbliżony do wymagań z szybkim wsparciem (dobry kontakt).

5. Znajdź dobrego programistę i zleć odpowiednie poprawki.

6. Ćwicz programistę aż uzyskasz zamierzany efekt :)

7. Ciesz się z dobrego oprogramowanie, pozycjonuj i zwiększaj sprzedaż.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności