Skocz do zawartości

umowa seo

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Dawno dawno temu był pewien temat. Niestety nie pamiętam nazwy tytułu tematu ale zapamiętałem po łepkach jedną odpowiedź jednego z użytkowników tego forum (bodajże był to Zgred ale mogę się mylić).

W tej odpowiedzi chodziło o to aby wysłać zapytanie do jakieś firmy zajmującej się pozycjonowaniem, że jest się zainteresowanym ich ofertą a oni przyślą na maila umowę.

Wiecie może o jaką firmę chodzi :)?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie umowę tylko swoją ofertę, ponadto ofertę każdej z firm możesz zobaczyć na ich stronie. Ponadto na maila to wysyła się na ogół słowa kluczowe i inne informacje o stronie, a oni na tej podstawie wyceniają wszystko, po otrzymaniu odpowiedzi od nich, od Ciebie zależy czy skorzystasz z ich oferty, czy też nie.

Pisz jak leci... najpierw zapytaj o wycenę konkretnych fraz, a później zapytaj o umowę, że chciałbyś przedwstępnie się zapoznać

robisz RFI:

Szanowni Panstwo,

prosze o wycene pozycjonowania fraz dla witryny: www.mojserwis.pl

x

y

z

a

b

c

Interesuje mnie wycena w zakresie

A. TOP10

B. w podziale 10-8, 7-4, 3-1

Prosze tez zaloczyć wzór umowy

pzdr,Zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie marnuj pracy innych ludzi jak nie jesteś poważnie zainteresowany.

oni od tego są, po to zbiera się RFI żeby coś wybrać albo uzyskać cenne informacje. a że tracą czas - takie życie !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Poza tym dzisiaj autor tematu zrobi taki myk, a za rok to on bedzie swiadczyl uslugi seo i ktos do niego napisze z takim wlasnie zamiarem i zmarnuje jego czas :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tak Carnagge jestem tego świadomy, że zło, które wyrządzam prędzej czy później do mnie wróci ;p (chyba za dużo przebywam z moim kumplem bo już piszę jak buddysta).

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Poza tym dzisiaj autor tematu zrobi taki myk, a za rok to on bedzie swiadczyl uslugi seo i ktos do niego napisze z takim wlasnie zamiarem i zmarnuje jego czas :)

mam kilka umów w swojej kolekcji ... takie życie - jakoś je trzeba było zdobyć :)

Za jakiś czas i tak ktoś do niego napisze, żeby zrobić tak samo- więc myk będzie krążył i krążył ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności