Skocz do zawartości

Wordpress 3.0

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś już zrobił aktualizacje? :) Martwi mnie to, że jeszcze nie skończyłem strony na wersji nieco starszej a już wypadałoby zrobić aktualizację. Najgorsze jest to, że pozmieniałem tyle rzeczy w kodzie, że jakbym zainstalował wersję 3.0 to sporo rzeczy mogłoby mi się zepsuć.

https://wordpress.org/development/2010/06/thelonious/

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Budowa templejtów do "trójki" jest ciutkę inna, ale myślę, że zadziała większość już zbudowanych. Nowością w WP3 jest coś tam z menu -> można je samemu zmodyfikować (kolejność, wyświetlanie itp). Możliwe, że zmieniły się też niektóre zmienne... Trzeba przetestować :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności