Skocz do zawartości

40 różnych stron a zaplecze

blown

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem administratorem około 40 różnych tematycznie stron. Nigdy wcześniej nie zajmowałem się pozycjonowaniem bo mam od tego ludzi ;p. Ogólnie chciałbym wypozycjonować swoją domową stronę (coś ala blog) przy użyciu właśnie tych 40 stron. Moje pytanie brzmi:

1. Duży wpływ ma to że zaplecze (40 stronek) jest inne niż strona pozycjonowana?

Myślałem nad taktyką 1-2 linki tygodniowo do mojej pozycjonowanej strony.

Najbardziej interesuje mnie czy będzie jakiś wpływ na to że strony z których będę linkował będą inne tematycznie niż strona pozycjonowana.

Najbardziej interesuje mnie czy będzie jakiś wpływ na to że strony z których będę linkował będą inne tematycznie niż strona pozycjonowana.

Jedni Ci powiedzą, że tak, drudzy, że nie. Żeby się o tym przekonać musiałbyś zrobić testy.

Linkuj, linkuj nic się nie bój. Taktyka 1-2 linki tygodniowo jest ok.

Pozdrawiam

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności