Skocz do zawartości

Katalog | Serwis dla kobiet

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, postanowiłem pójść za ciosem i skorzystałem z promocji seokatalog, a tak wygląda mój nowy katalog: Katalog | Serwis dla kobiet. W indeksie jeszcze go nie ma, dopiero dziś dodałem parę wpisów do innych kat'ów. Moją wstrzemięźliwość tłumaczę tym, że tak bez wpisów trochę łyso wygląda :) i nie chciałem aby moderatorzy wystraszyli się.

Tak więc zapraszam do wpisów, tylko uwaga: proszę o unikalne lub przynajmniej o użycie synonimów, a na zachętę powiedzmy, że do jutra godz. 20.00 podrzucę 3 kodziki PREMIUM 60 tym, którzy napisali najciekawszy opis (w uwagach proszę dopisać nick z forum, abym go podesłał na PW). Kodów nie daję teraz, ponieważ nie chcę wpisów na łapu capu.

Noi jakby coś nie działało albo tentego to dajcie znać.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 1 miesiąc temu...

wypełniłem dane do dodania strony, wrzuciłem kod, kliknąłem wyślij, po czym strona muliła dłuższy czas, a na końcu zero informacji czy wpis został dodany, czy nie - więc nie wiem, czy to przepadło, czy się dodało i czeka na akceptację

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

jak na moje oko, to okrutnie wali po oczach, zwłaszcza tło body

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

RedWeb nie wiem, którą stronę dodawałeś, w kolejce nic nie ma. Czasami tak jest i to chyba zależy od serwera :(. Zaraz na PW wyślę prywatny kodzik.

Jeśli chodzi o grafikę, no cóż mi się podoba, kwestia gustu. A widziałem większe świecidełka :).

Zostały jeszcze:

PIO00002

PIO00005

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Widzę na mailu, że strona została jednak dodana :). Natomiast powiadomienia o tym na stronie nie było.

Za kod dziękuję.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• 7 miesięcy temu...

Katalog zaktualizowany do 1.42. Pomimo PR0 myślę, że jest to wartościowy spis tematyczny. Przez jakiś czas troszkę go zaniebbywałem, ale znowu wraca w łaski :). Udostępniam kodziki premium:

PIO1

PIO2

PIO3

PIO4

PIO5

Solidny katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności