Skocz do zawartości

SEO Precel - Nowy Wileotemtyczny Katalog Artykułów

jayjay

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielką przyjemność zaprosić wszystkich do odwiedzenia nowo powstałego wielotematycznego katalogu artykułów - SEO Precel. Nasz katalog jest w pełni moderowany przez co wszystkie zamieszczane w nim artykuły będą wnikliwie sprawdzane, pod kątem jakości oraz unikalności tekstu. W każdym z artykułów autor będzie miał możliwość zamieszczenia jednego bądź dwóch linków tekstowych (zależnie od ilości wyrazów użytych we wpisie).

Dzięki wysokiej jakości wpisom i dobrze zaplanowanej topografii serwisu, strona na która będzie wskazywał dany link tekstowy( achor text) stanie się bardziej widoczna dla wyszukiwarek, co w rezultacie doprowadzi do znacznego zwiększenia jej popularności. Z góry mogę zapewnić ze "SEO Precel" jest projektem długotrwałym, który w miarę upływu czasu ulegać będzie modyfikacjom wpływającym na poprawę komfortu jego użytkowania.

Zdaję sobie sprawę ze wiele osób będzie patrzyło sceptycznie na nasz katalog, ponieważ jest on nowo rozpoczętym projektem z zerowym PR ( page rank). Dlatego też poprzez naszą ciężką prace i wysokiej jakości serwis dostarczany naszym przyszłym użytkownikom, postaramy się zdobyć jak największe uznanie i zaufanie. Tworząc "Seo Precel" pomyśleliśmy też o budowie silnej i unikalnej społeczności, która oprócz zamieszczania i komentowania swoich artykułów będzie miała też możliwość porozumiewania się ze sobą za pomocą wewnętrznego systemu wiadomości.

Gorąco pozdrawiam i zachęcam wszystkich do korzystania z naszego katalogu.

JayJay

To jest autorska skórka? Wydaje mi się, że gdzieś ją już widziałem, informacji o autorze nie ma. Może mylę się...

Poza tym przydałoby się na początek coś dodać a nie reklamować czystego bloga. ;)

Niestety skórka nie jest autorska, ale w przyszłości planuje stworzenie czegoś własnego.

Jeśli chodzi o brak artykułów, to w miarę upływu czasu będę starał się sukcesywnie wypełniać kategorie własnymi wpisami. Nie zmienia to faktu, że katalog ten stworzony jest dla wszystkich odwiedzających, a podstawą jego funkcjonowania mają być artykuły dodawane przez użytkowników.

Dziękuję za przydatne uwagi i gorąco pozdrawiam :(.

Nie sądzisz, że warto, aby pierwszą stronę zajmowały najnowsze artykuły, a nie epatowały jej kategorie?

Szczególnie, jeśli tych wpisów nie ma jeszcze za wiele :)

Zawsze to lepiej je zaprezentować, niż puste kategorie ;)

Nie sądzisz, że warto, aby pierwszą stronę zajmowały najnowsze artykuły, a nie epatowały jej kategorie?

Szczególnie, jeśli tych wpisów nie ma jeszcze za wiele ;)

Zawsze to lepiej je zaprezentować, niż puste kategorie :tancze:

Twoje spostrzeżenie jest godne uwagi lecz na tą chwile jestem uzależniony od obecnego wyglądu strony a jest to spowodowane plug-inem, który umożliwił mi stworzenie tego serwisu. Niestety wtyczka ta działa dobrze tylko z obecną skórka a każdą inną trzeba odpowiednio przerobić. Jak już wcześniej pisałem podjąłem już prace nad tworzeniem nowej szaty graficznej. Niestety poza moimi projektami w necie mam jeszcze wiele zajęć w prawdziwym życiu, a przez to moje prace nieco się wydłużaj.

Tak czy inaczej liczę na to że niebawem kategorie nieco się zapełnią przez co główna strona nie będzie już świecić pustkami. Do tej pory w poczekalni jest jakieś 10 artykułów, których niestety nie mogę zatwierdzić. Chyba wszyscy przyzwyczaili się do krótkich wpisów z dużą zawartością linków co wcale nie wpływa pozytywnie na pozycjonowanie. Mam nadzieje, że po jakimś czasie ludzie zaczną czytać regulamin dzięki czemu ich wpisy będą godne zamieszczenia na stronie.

Pozdrawiam!

JayJay

Powiedz czego wyrzucasz wszystkie linki z artykulow? Moze mozliwosc edycji wpisow po zmianie regulaminu?

Jeśli z twojego artykułu został usunięty link to jest to spowodowane nie wystarczającą ilością slów zawartych w twoim wpisie. Jedyne o co proszę ze swojej strony to tylko o 2 minuty na przeczytanie regulaminu i przestrzeganie zawartych w nim kliku punktów. Twój wpis może wrócić do edycji jeśli tylko tego sobie życzysz. W panelu kontrolnym użytkownika jest wewnętrzny komunikator, za pomocą którego możesz powiadomić mnie o jaki wpis chodzi a zaraz wrzucę go do edycji.

Jeszcze raz podkreślam, że warunki zawarte w regulaminie strony zostały stworzone po to aby wszystkie wpisy miały dużą wartość w pozycjonowaniu waszych stron.

Na koniec dodam jeszcze, że duża ilość linków w artykule wcale nie zwiększy popularności waszych stron a wręcz przeciwnie, bo Google uzna ten artykuł za spamowy a wszystkie linki w nim zawarte nie będą miały wpływu na pozycjonowanie strony. Prostym przykładem na dobrze napisane artykuły i odpowiednia ilość zawartych w nich linków są zagraniczne katalogi z artykułami takie jak "ezinearticles.com". Proponuje odwiedzenie takich stron i sprawdzenie tego na własne oczy.

Pozdrawiam!

JayJay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności