Skocz do zawartości

Filtr

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko fajnie ale tekst niczego nie wnosi. Pozwole sobie zacytowac tutaj fragment :

Aby uniknąć kary, należy nie przekraczać 50-70% linków z jednym anchor textem i umiarkowanie, rozsądnie linkować (rozkładać w czasie ilość linków). Granica ta nie jest oczywiście stała, czasami już jeden link z wartościowej strony może spowodować nałożenie kary.

Konkurs seo z tego roku jest dowodem na nieprawdziwosc tez przedstawianych w artykule (odnosnie rozkladania anchorow i roznicowania linkow w czasie )

Szlag mnie trafia normalnie...

https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/google-kary/

i masa innych tekstów które powinni przeczytać wypowiadający się tu fachowcy

2007 rok dziś się kręci linki ze spamów w ogromnych ilościach i nikt nie płacze. Radze testować a nie czytać i wierzyć.

A więc filtr jest wynikiem czego? Bardzo zależy mi na jasnej deklaracji z Waszej strony. Stwierdzenia, że "poprzedniego pozycjonera" wydają mi się nieco na wyrost - bo obiektywnie nie udało mi się tego stwierdzić - jeśli ktoś potrafi, proszę uprzejmie.

1. nagromadzenie słów kluczowych, powinny byc w meta keywords albo tekście na dole

2. popracować nad linkami - jest ich po prostu MAŁO !

3. dokonać małej optymalizacji strony np zamiast "Fotografia okolicznościowa" dać "Fotografia okolicznościowa na Śląsku" tym bardziej że jest to H1, słowo "Śląska" w tekscie dac strong'iem

4. dobrze skonfigurować wtyczkę SEO PACKa

poza tym super WP :tancze:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności