Skocz do zawartości

[Wykonam] Ręczne katalogowanie stron

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was. Zajmuję się katalogowaniem stron. Mam już duże doświadczenie. Posiadam swoją listę katalogów, jest na niej 200 katalogów w 90 % seo katalogi.

Pracuję następująco:

- po zaksięgowaniu wpłaty, proszę o wysłanie tytułów, słów kluczowych, opisów i 3 podstron (ewentualnie więcej) które mam linkować, gdyż wiele katalogów pozwala na linkowanie podstron.

- gdy wszystko jest już ustalone tworzę skrzynkę mailową na której będą potwierdzenia rejestracji czy dodawania stron.

- ponadto ustalam z klientem ile katalogów dziennie mam dodawać, maximum to jakieś 50 katalogów.

- oczywiście w arkuszu excela również wszystko zapisuje, gdzie wpis został dodany, gdzie oczekuje itp.

- 90% katalogów na liście posiada rejestrację, będę się rejestrował aby mogli Państwo ewentualnie modyfikować wpisy oraz sprawdzać czy wywiązuje sie ze swoich obowiązków.

Ponadto cała reszta jest do ustalenia. Teraz cennik:

- 50 katalogów : 30 zł

-100 katalogów: 60 zł

-150 katalogów: 90 zł

- 200 katalogów: 120 zł

Uwaga :) Dla pierwszych 10 klientów piszę 5 opisów całkowicie gratis oraz dodaje stronę do dodatkowych 30 katalogów. I to całkowicie za darmo ;)

Jeśli potrzebujesz więcej informacji proszę o kontakt mailowy: wojtekksiazekk@gmail.com

Byłbym wdzięczny gdy po zakończeniu mojej pracy skomentowałbyś moją pracę tutaj: https://compblog.pl/index.php/reczne-katalo...k-i-informacje/

Możesz być przekonany że powierzasz swoją stronę profesionaliście, który perfekcyjnie wykona swoją pracę.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności