Skocz do zawartości

Kupon AdWords od G maps.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dostałem pocztą kupon AdWords dla strony dla której już wcześniej zużyłem jeden kupon. Chodzi o to, czy mogę założyć nowe konto i zużyć ten kupon dla innej strony? Pytam, bo kupon wygląda tak, jak by był przeznaczony tylko dla jednej strony, tej którą dodałem do G maps i na jaką zużyłem wcześniej inny kupon, taki ogólny z jakiejś gazety, a ten jest z G maps. Czy strona na jaką zużyje ten kupon musi być stroną firmową podaną w G maps?

A tak prościej, to czy taki kod promocyjny jest jest przypisany do konkretnej strony?

No, spoko z takim ogólnym kuponem z gazety, czy z hostingu i innych ale ten jest od G maps gdzie dziękują mi za dodanie firmy i teraz zapraszają do skorzystania z AdWords. Ten kupon wygląda całkiem inaczej niż normalny, jest na nim nazwa firmy i jest na trochę większą kaskę. Tak sobie pomyślałem czy do tego kodu nie jest przypisana tylko moja strona firmowa z G maps.

Spoko spróbuję z tym kodem, jak nie wyjdzie to mam jeszcze jeden z hostingu, ten na pewno pójdzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności