Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie - Google.de

FotoVideo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Zlecę pozycjonowanie strony www w Google.de

Tematyka : Foto i Video ślubne.

Konkurencja mniejsza niż w Google.pl w tej samej branży (możliwe że podobna, moja subiektywna ocena).

Pozycjonowanie byłoby na frazy ogólne + nazwy miast itp.

Trochę tych fraz by powstało.

Umawiam się z Pozycjonerem tak :

Wynagrodzenie od każdego zlecenia-wiem że taki wariant wydaje się nie najlepszy dla Wykonawcy, ale :

Z doświadczenia mogę powiedzieć że z danego miasta (np.Berlin) będąc wypozycjonowanym kilka zleceń jest w miesiącu (autopsja).

Jeśli przemnożymy to przez kilkadziesiąt miast np. 100 miast wynagrodzenie będzie imponujące, na

moje oko minimum 5 tys. zł.

Chciałbym zwrócić uwagę na 1 rzecz :

W przypadku takich projektów jak sklep internetowy rozliczanie się w ten sposób może być faktycznie ryzykowne/nieopłacalne, natomiast w mojej branży wystarczy 1 zlecenie z danego miasta (co jest do zrobienia bez problemu) x 100 miast. Licząc 100 zł od zlecenia to daje 10 000 zł wynagrodzenia.

I mogę zapewnić że jeśli uda nam się to osiągnąć to sam nie wypowiem umowy, obie strony będą miały profity.I wiem ile trzeba włożyć wysiłku w pozycjonowanie dlatego uszanuje wykonane zlecenie/i nie będe szukał innego wykonawcy.

Troszke może chaotycznie napisałem, wierzę w ten temat i może znajdzie się osoba zainteresowana tematem.

Oczywiście zrobilibyśmy test na 1 miasto-jeśli będą zlecenia,ja pokaże że płacę na czas wtedy ruszymy z kolejnymi frazami/miastami.

Pozdrawiam

PW

uweriehm@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności