Skocz do zawartości

[Wykonam] Katalogowanie stron

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chętnie podejmę się katalogowania Twoich stron WWW. Możesz skorzystać z jednej z przedstawionych poniżej ofert lub ustalić ze mną szczegóły katalogowania wedle własnego uznania. Od razu zaznaczam, że w skład podanych poniżej cen wchodzi także zaakceptowanie wpisu.

Pakiet 50 - nowość!

Polega on na dodanie Twojej strony do 50 SEOkatalogów z PR4 i PR3. Piszę 50 opisów strony, każdy z nich jest unikalny, ma ok 500 znaków i nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 49zł

Pakiet 100 - nowość!

Dodanie Twojej strony do 100 katalogów (w tym ok 90 SEO katalogów) z PR3, PR4 i wyższym. Piszę 100 opisów, każdy jest unikalny i ma ok 500 znaków, nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 95zł

Pakiet 150 - nowość!

Dodanie Twojej strony do 150 SEOkatalogów z PR2, PR3, PR4. Piszę 150 opisów, każdy jest unikalny i ma ok 500 znaków, nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 142,50zł

Pakiet 200 - nowość!

Dodanie Twojej strony do 150 SEOkatalogów z PR1, PR2, PR3, PR4. Piszę 200 opisów, każdy jest unikalny i ma ok 500 znaków, nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 185zł

Pakiet 250 - nowość!

Dodanie Twojej strony do 150 SEOkatalogów z PR0, PR1, PR2, PR3, PR4. Piszę 250 opisów, każdy jest unikalny i ma ok 500 znaków, nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 230zł

Pakiet 300 - nowość!

Dodanie Twojej strony do 150 SEOkatalogów z PR0, PR1, PR2, PR3, PR4. Piszę 300 opisów, każdy jest unikalny i ma ok 500 znaków, nie odbiega od tematyki strony.

Cena: 265zł

Istnieje także możliwość skorzystania z mojej starej oferty:

Cena za dodanie + akceptacja to 40 groszy. Piszę tyle opisów ile zleci mi klient. Cena opisu mającego ok 400-500 znaków to 60gr.

Którą ofertę wybrać?

Oczywiście pierwszą. Fakt, jest ona droższa, ale dodanie strony z wykorzystaniem unikalnych opisów do bardzo mocnych katalogów na pewno będzie dużo lepszym wyborem (masz 99% pewność, że strona nie zostanie usunięta z katalogu). Wpis szybko trafi do indeksu i pozostanie w nim na długo. Dzięki temu strony z wpisami mogą nabrać PR (a to wiąże się z nabraniem mocy, która przejdzie na katalogowaną stronę). Z kolei druga oferta jest dobra dla stron mniej wartościowych, które mają zdobyć tylko BackLinki. Chodź wiadomo, że im mocniejsze linki, nawet do mniej wartościowej strony, tym ona sama staje się mocniejsza.

Jak pracuję?

Moja praca charakteryzuje się przede wszystkim tym, że wpłatę dokonujesz dopiero po skończeniu przeze mnie zlecenia. Po skontaktowaniu się ze mną musisz mi wysłać następujące dane: Frazy (najlepiej ok 10), tytuł(y) wpisów (najlepiej słowa kluczowe, na które pozycjonowana jest strona), wybrać ofertę lub stworzyć własną (tzn. napisać ile mam napisać opisów i do ilu katalogów je dodać). Musisz także napisać do ilu katalogów dziennie mam dodać Twoją stronę. Po tym wszystkim biorę się za katalogowanie, a po jego skończeniu dostaniesz raport w wybranym przez Ciebie formacie z linkami do wpisów w katalogach. Zaraz na początku dostajesz także dane do skrzynki pocztowej, która zakładam dla danej strony, abyś mógł na bieżąco obserwować moje dokonania. W każdym katalogu rejestruję się także, abyś mógł w przyszłości edytować wpis.

Nie masz pewności?

Jeśli nie mas pewności, czy korzystać z mojej oferty to śmiało mogę podać dane kontaktowe do moich klientów, abyś sam spytał ich o opinie nt. mojej pracy.

Dla pierwszych 3 osób, które wybiorą jeden z pakietów gratis dodaję stronę do katalogu https://katalog.gazeta.pl lub innego płatnego katalogu wskazanego przez klienta! Z kolei każdy mój klient otrzymuje także listę ponad 300 darmowych SEOkatalogów stworzoną przeze mnie.

Kontakt:

GG: 9527055

E-mail: bergiel.kamil@gmail.com

Jabber: bergiel.kamil@jid.pl

PW

Pozdrawiam, Kamil.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności