Skocz do zawartości

Serwis turystyczny - jak zrobić i zarobić?

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Wyraznie napisal, ze chce zarobic 100zl / rok:

Głównie chodzi mi o to, aby w ciągu roku zwróciła mi się kasa wydana na przedłużenie ok 60zł + koszty serwera ok 40zł rocznie, łącznie ok 100zł na rok.

Wiem, ze to dziwne ale tak napisal ;) Nie zadne 100k zl...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Panowie, a pomyślał ktoś z Was, że strona może kiedyś zostanie wykorzystana jako zaplecze i dla mnie najważniejsze jest, aby samo na siebie zarabiało ;) Więcej zarobie na niej to dobrze, będzie na kolejne strony :)

Wiem, może to trochę dziwnie zabrzmiało, ale taki jest mój cel minimalny, dla tej strony :) Jaki ma sens budowanie serwisu(być może przyszłego zaplecza) do którego trzeba cały czas dokładać? Według mnie serwis(zaplecze) powinno samo na siebie zarabiać.

Mysle Exploit, ze wszyscy sie dziwia dlatego, ze jestes tu ponad 3 lata i masz ponad 3 000 postow, a zadales pytanie tak jakbys tu byl od dzisiaj :)

Bez problemu tyle zarobisz. Wystarczy, ze wejdziesz na allegro i zobacz co ludzie sprzedaja tam za pierdoly w stylu linki / banery i jakie sa tego ceny, a stronki maja takie jakby robil je ktos kto ma 10 lat i uczyl sie html'a ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge rozumiem Ciebie i rozumiem innych, ale nigdy wcześniej nie stawiałem stron w celach zarobkowych, stąd być może moje głupie pytanie ;) Wcześniej stawiałem tylko strony nie po to aby zarabiać, tylko po to żeby zdobyć pkt w SWL i stawiać kolejne :)

Wcześniej nie stawiałem na jakoś strony itp bo nie interesowały mnie zarobki, teraz jest trochę inaczej i jakoś strony musi być lepsza, żeby na niej zarobić, niż takiej strony postawionej tylko pod SWL.

Ogólne zamierzam postawić ok 10 stron o turystyce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności