Skocz do zawartości

[zlecę] pisanie tekstów do precli

marekc80

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę napisanie tekstów do precli - na początek około 300 tekstów. Teksty pisane na podstawie tekstów już zawartych na naszych podstronach (3 oryginalne teksty do jednego teksu napisanego na naszej stronie)

Minimialna ilość znaków 1800. Jeśli potrafisz logicznie i samodzielnie pisać teksty poprawnie logicznie i gramatycznie, a do tego bez błędów ortograficznych to zapraszamy Cie do współpracy. Na początek oferowana stawka 2,5 zł za jeden tekst. Możliwa długofalowa współpraca.

Zainteresowanych proszę o kontakt na marekc80[małpa]googlemail.com

DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI NA MOJE OGŁOSZENIE :) PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ WIĘCEJ OFERT, GDYŻ DOSTAŁEM OK 20 ZGŁOSZEŃ OD CHĘTNYCH I JESTEM PEWIEN, ŻE Z TYCH OSÓB ZNAJDZIE SIĘ KILKA, KTÓRE BĘDĄ Z NAMI WSPÓŁPRACOWAĆ

DZIĘKUJE I POZDRAWIAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności