Skocz do zawartości

Ważenie witryn

amicek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koleżanko amicek, sytuacja, na którą się skarżysz może wystąpić w codziennej działalności SEO - sam mam taki przypadek, co oznacza, że trzeba włożyć w to jeszcze więcej pracy i energii, żeby przeskoczyć taki wynik. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo, jednak przy odrobinie zacięcia może się udać ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

P.S. amicek -> przeciez wiedzialas, ze w ostatnie dni "oni" cos wymysla ;)

88078[/snapback]

Oczywiście, że wiedziałam, że coś wymyślą, ale nie coś takiego ?? Dalej upieram się, że coś jest nie tak bo gdyby prawdą było co mówicie to 198 osób (pokusiłam się o sprawdzenie) biorących udział w konkursie także źle zrozumiało ten punkt regulaminu.

PS. Tak na marginesie (do sędziów) to część z "graczy" pozdejmowała konkursową frazę i wszystko co związane było z konkursem, a nadal są uczestnikami.

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Tak na marginesie (do sędziów) to część z "graczy" pozdejmowała konkursową frazę i wszystko co związane było z konkursem, a nadal są uczestnikami.

cóż nie sprawdzaliśmy po rejestracji czy ludzie są w porządku, czy też nie...

po prostu nie było na to czasu, poza tym zakładaliśmy uczciwość userów.

oczywiście moralnie ci ludzie nie powinni czuć się uczestnikami konkursu, zostaną też usunięci z listy.

mam wrażenie, że sprawdziłaś listę. ;) jeśli możesz podeślij na pw, będziemy mieć mniej sprawdzania

cóż nie sprawdzaliśmy po rejestracji czy ludzie są w porządku, czy też nie...

po prostu nie było na to czasu, poza tym zakładaliśmy uczciwość userów.

oczywiście moralnie ci ludzie nie powinni czuć się uczestnikami konkursu, zostaną też usunięci z listy.

mam wrażenie, że sprawdziłaś listę.  ;)  jeśli możesz podeślij na pw, będziemy mieć mniej sprawdzania

88093[/snapback]

Sprawdziłam, ale nie zapisałam nigdzie tych informacji :)

Pozdrawiam, amicek

Nawet jeżeli masz np domenę: www. gry .pl a klient ma działalność zupełnie nie związaną z grami tylko np. z owocami? Coś ta Twoja wypowiedź jest bardzo naciągana  :blink:

Nie rozumiem - dlaczego klienta ma interesować warsztat pozycjonera?

Pozycjoner rozliczany jest ze skutków, nie z warsztatu, zaplecza, itp.

Szy.

Prwawidłowe "utworzenie" wystąpi wtedy, gdy strona będzie "zawierać czytelną nazwę Uczestnika (tzn, jego imię i nazwisko lub nick, pseudonim)".

Prawidłowe zgłoszenie strony nastąpi gdy na utworzonej stronie konkursowej pojawi się nazwa Uczestnika

"Utworzenie strony konkursowej" czyt. "Utworzenie strony która będzie brała udział w konkursie" czyt. "Strona biorąca udział w konkursie będąc zatwierdzoną przez Jury."

Ja to tak rozumiem :blink:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Wygląda na jakiś filtr, ale za co :)

88291[/snapback]

Miał wiele powodów, może to, że zamiast budowac powoli linki to dowalałem je zbyt dużymi partiami (miliard w środe miliard w sobotę ) i to takich linków co mają nieodpowiednią geolokolizacje (może też bezsensowne zaspamowanie sie fraza kluczową na witrynie)... a zresztą nieważne, ważne, że google czuwa :P

Jeszcze raz gratulacje, no i oczywiście należy pogratulowac stronie www.web-marketing.pl za piękne wejście na koniec, chociaż gdyby zaczął kilka dni wcześniej to kto wie... może teraz kto inny by pił szampana :)

...

Jeszcze raz gratulacje, no i oczywiście należy pogratulowac stronie www.web-marketing.pl za piękne wejście na koniec

Musiał mieć sporo punktów w systemach :shok:

Dlatego uważam, że takie konkursy powinny trwać nawet pół roku, żeby ci którzy korzystają tylko z systemów nie mieli szans :)

Pozdr.

chociaż gdyby zaczął kilka dni wcześniej to kto wie... może teraz kto inny by pił szampana

Nie miał szans bo Skuzik przewidział, że ktoś taki się znajdzie i koniec u niego był też niezły :P:):lol2:

No to sie amicek wkurzy ;)

Nie pamietam gdzie to pisalem, nie zlapalem co do minuty ale update byl miedzy 23 a 00:15. Jeszcze sie nie skonczyl

Pozdrawiam,

Bartek

88276[/snapback]

A dlaczego miałabym się "wkurzyć"? Nadal jestem nw pierwszej dzieisiątce :fool: i myślę [czytaj mam nadzieję], że do 14 to się nie zmieni. Gdy to piszę jest 01.10.2005 godz. 7:25. Zobaczcie jakie poświęcenie zamiast smacznie spać :rofl: to wstałam :) by zobaczyć co się dzieje. Na wyżej napisaną godzinę stan rzeczy wygląda następująco:

1.  www.tapetki.aplus.pl/msnbetter-thangoogle/
2.  www.web-marketing.pl/
3.  www.msnbetter-thangoogle.aloe.com.pl/
4.  msnbetter-thangoogle.estne .com/
5.  msnbetter-thangoogle.enjoy .pl/
6.  www.webhostingtalk.pl/msnbetter-thangoogle/
7.  zeus.inten.com.pl/
8.  konkurs.msnbetter-thangoogle.cirus.pl/
9.  msnbetter-thangoogle.activis.pl/
10.www.osw.vel.pl/

W s z y s t k i m g r a t u l u j ę !

:P:):lol2::shok:

Pozdrawiam, amicek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności