Skocz do zawartości

VPS z oprogramowaniem - sonda

pixele

VPS z oprogramowaniem   

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy przydatny były VPS z oprogramowanie do pozycjonowania

• tak
      15
    • nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem żeby być konkurencyjnym, bo mam dostęp do xr. seneuke, scrapboxa i kilku innych za tą cenę. Wiem jak to wygląda z boku ale niestety, takie są realia, nie będę przepłacał za usługę tylko dlatego żeby korzystać z niej u rodaka.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

po co określać dokładne parametry sprzętu i licencji skoro zainteresowanie może być tak znikome iż rozwiązanie to będzie nieopłacalne do wdrożenia
Tylko, że to z od razu widać, że ten pomysł jest nieopłacalny jeśli miał by być zrealizowany przy zachowaniu licencji na dane oprogramowanie. Chyba, że masz w poważaniu licencje, ale skoro ma być to projekt ogólnodostępny to daleko na tym nie pociągniesz.

Poza tym z punktu widzenia potencjalnego usera nie ma w tej ofercie nic godnego uwagi, bo jak ma płacić za licencje na oprogramowanie, a tylko w ten sposób nie będzie kolidować to z jego licencją to nie potrzebuje pośrednictwa osoby trzeciej która do tego wystawi kieszeń na $$$ za pośrednictwo.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności