Skocz do zawartości

Czy backlinki do katalogów są niemile widziane?

twoface

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma pojęcia o pozycjonowaniu

oferuje usługę pozycjonowania

BRAK SŁÓW

na innych wątkach płaczecie omawiając poczynania podobnych ludzi

pomagajcie mu jeszcze...

Nie podchodź do tego z taką agresją.

Nie miałem złych zamiarów ani nie chciałem nikogo oszukiwać.

Tak jak pisałem wcześniej usługę którą proponuję nazwałem "Pozycjonowanie", ale w opisie dokładnie wyszczególniłem co w ramach tego robię.

Nikomu nie obiecuję złotych gór. Masz rację słowo "Pozycjonowanie" jest niefortunne bo odnosi się jak sama nazwa wskazuje do pozycji, a tego nie gwarantuje.

Jeżeli zamienię "Pozycjonowanie" na "Promocja w internecie" będzie to wg ciebie lepsze określenie? Bo chyba jakoś to nazwać mogę prawda?

Nie jest moim celem oszukiwanie ludzi.

Jest wolny rynek i jaką cenę sobie wyznaczę, za dodanie do kilku katalogów ogólnych i branżowych oraz optymalizację treści, to moja sprawa.

Jeżeli ktoś za to zapłaci to znaczy że było to tyle warte.

Nazwij więc to katalogowanie i optymalizacja treści, albo usługi dodatkowe i tam sobie wyszczególniasz co chcesz. Bo o ile w pozycjonowaniu masz i katalogowanie i optymalizację (kolejność przypadkowa), to trudno mówić o handlu gdy się tylko towar wykłada na półki i ze szmatą po nich smiga ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nazwałem usługę "Promocja w Internecie" i wydaje mi się że jest to nazwa uczciwa.

Backlinki do katalogów wyrzuciłem.

Dziękuję wszystkim za pomoc i dobre rady.

Na pewno będę jeszcze miał w przyszłości jakieś pytania.

Jak widac po mojej stronce na odpowiednio malo uzywana fraze jestem w stanie wypozycjonowac dosyc dobrze a nigdzie nie gwarantuje 1 strony w googlach. Poza tym za 150 zl to czego mozna wymagac ;)

hehe

mam klienta ktorego allegrowicz skatalogowal w 1 dzien z anchorem na nazwe firmy z tym samym opisem, w sumie koles oblecial mara dodajac do wszystkiego poza wp co mialo pr>=1 wtedy seoki dopiero wchodzily, praktycznie kazdy mial pr0 lub n/a wiec do nich nie zdazyl dodac :)

co prawda na nazwe firmy (rowniez nazwa domeny) jest w top1 do dzis hehe

ale delikatnie mowiac zmarnowal mu ladny potencjal zeby nie powiedziec spartaczyl...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności